• Головна
  • Підшукували молодих жінок та втягували їх у проституцію: у Харкові викрили замаскований еротичний салон, - ВІДЕО
Відеосюжет
20:35, 15 лютого 2023 р.

Підшукували молодих жінок та втягували їх у проституцію: у Харкові викрили замаскований еротичний салон, - ВІДЕО

Відеосюжет

Харківська поліція викрила місце розпусти, замасковане під масажний салон.

10 лютого поліцейські провели обшук у місці надання сексуальних послуг, замаскованому під масажний салон. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

Організатори закладу підшукували молодих жінок, які перебувають у скрутному матеріальному становищі та втягували їх у заняття проституцією.

За словами начальника сектору організаційної роботи Управління міграційної поліції ГУНП в Харківській області Тамари Славетної, на момент слідчих дій у салоні перебувало п’ять жінок, втягнених у заняття проституцією, та двоє "клієнтів".

"Правоохоронці вилучили грошові кошти у сумі близько 21 тисячі гривень, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази", - зазначила Тамара Славетна.

Слідчо-оперативні дії проводилися у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років тюремного ув’язнення. Призначено низку експертиз, після яких буде вирішене питання про повідомлення зловмисникам про підозру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#салон #замаскований #проституція #жінки #втягували
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...