• Головна
  • Як правильно вибрати книгу для малюка? Правила, які допоможуть не помилитися
Новини компаній
14:55, 14 лютого 2023 р.

Як правильно вибрати книгу для малюка? Правила, які допоможуть не помилитися

Новини компаній

Книга частіше за все супроводжує сучасних малюків з перших років життя. Все завдяки тому, що література зараз представляє собою не тільки набір текстових сторінок, а в буквальному сенсі повноцінну іграшку, яку можна роздивлятися дуже довго, знайомлячись із природними явищами, живими об’єктами, тваринами та світом. Сучасна книга для малюка може стати найцікавішою іграшкою. Головне – правильно вибрати підходящий варіант, з урахуванням віку малюка та його уподобань.

Інтернет-магазин zlatka пропонує своїм користувачам величий асотимент літератури для найменших читачів. Серед каталогу продукції Ви можете знайти книжки для малюків різного віку з легкістю та замовити їх з доставкою максимально оперативно. Окрім книжок для малюків на сайті можна замовити й повноцінні іграшки для розвитку моторики та творчих здібностей – пластилін, розмальовки та конструктори. В магазині Златка Ви легко знайдете все, що потрібно для яскравого дозвілля дітлахів. А як правильно обрати саме книгу спробуємо розібратися нижче.

інтрент магазин Златка, все для вашого малюка

інтрент магазин Златка, все для вашого малюка

Правила вибору – 3 важливих кроки

Для того, щоб книжка для малюка приносила максимум задоволення варто звертати увагу на наступні моменти:

1. Розміри – величезні енциклопедії для діток 2-х років зовсім не потрібна річ, так само як і віршики з великими ілюстраціями для 10-літки.  Література для найменших проста та яскрава, максимально цікава своїм зовнішнім виглядом, а не змістом. В той же час, для дітей старше більш важливим буде зміст.

2. Зміст – чим старше малюк, тим більш дорослими мають бути книжки. Цей закон вартий уваги оскільки допоможе малюкові отримувати максимальну користь від користування книгою. Наприклад, для найменших найважливішим буде знайомство з навколишнім світом, а отже – короткі віршики, пісеньки, легкі правила стануть ідеальним змістом тоненьких книжок з яскравими зображеннями. Для школярів зміст повинен бути повчальним, зрозумілим, тому варто звертати увагу на повісті та оповідання, казки також підійдуть.

3. Формат – книги 2023 для найменших виготовляються таким чином, щоб окрім ілюстрацій малюк отримав додаткові навички. Наприклад, можна зустріти книги з отворами, де ховаються звірі, нерідко книжки оснащуються шнурівкою для фіксації сторінок. Такі оригінальні вироби будуть слугувати не тільки книгою в буквальному сенсі, а й стануть прекрасною повноцінною іграшкою. Для діток старшого віку можна звертати увагу на книги, які пропонують замислитися та виконати завдання – так читати буде в рази цікавіше.

Правила вибору прості, а на сайті магазину Златка можна прямо зараз придбати книги зі знижкою. Приємних покупок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#інтернет-магазин книг #новинки #книги для малюків #книги для батьків
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...