• Головна
  • Втекла з дому через небажання батьків купити їй новий мобільний телефон: у Харкові розшукали 13-річну дівчинку
15:09, 12 лютого 2023 р.

Втекла з дому через небажання батьків купити їй новий мобільний телефон: у Харкові розшукали 13-річну дівчинку

Харківські поліцейські розшукали неповнолітню дівчинку, яка втекла з дому.

11 лютого о 18:30 до Харківського районного управління поліції № 2 надійшло повідомлення про зникнення 13-річної дівчинки. Про це повідомили у прес-службі Національної поліції у Харківській області.

За словами заявниці, донька пішла до магазину та не повернулася. Телефон з собою не взяла. Жінка сама розпочала пошуки, але усі спроби виявилися марними.

На пошуки дитини негайно орієнтували особовий склад районного управління, зокрема оперативників кримінальної поліції, інспекторів ювенальної превенції та дільничних офіцерів поліції.

Поліцейські системно перевіряли прилеглу територію біля місця проживання зниклої та опитували громадян щодо встановлення можливих свідків. Один чоловік повідомив, що бачив схожу дівчинку в під’їзді будинку в Салтівському районі. Правоохоронці негайно прибули за вказаною адресою та виявили там неповнолітню. Вона всю ніч провела у під'їзді. За її словами, вона пішла з дому через небажання батьків купити їй новий мобільний телефон.

Жертвою злочину підліток не стала, її життю та здоров’ю нічого не загрожує. Дівчинку передали матері.

Співробітники ювенальної превенції провели з родиною роз'яснювальну роботу та склали протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#телефон #втекла #дім #дівчинка #батьки
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...