• Головна
  • Що таке криптовалютний шлюз та яким чином криптовалютні платежі згодяться для підприємств?
Новини компаній
12:00, 6 лютого 2023 р.

Що таке криптовалютний шлюз та яким чином криптовалютні платежі згодяться для підприємств?

Новини компаній

Якщо раніше (з моменту своєї найпершої появи у світі) криптовалюту розглядали лише в якості інвестиційного активу, то сьогодні її все частіше почали використовувати як такий собі досить непоганий та надійний засіб платежу. Проте компанії, які вирішили розпочати прийом криптовалюти на сайті, гарантовано матимуть справу з певними нюансами, успішно вирішити які можна користуючись саме послугами PayAdmit.

Далі хочемо вам запропонувати разом із нами трохи більш детально зосередити увагу на тому, яку ж саме вигоду отримає будь-яке підприємство, котре вирішило приймати криптовалютні платежі.

В чому переваги прийому криптовалютних платежів для бізнесу?

Якщо ви хотіли знайти хороший та надійний платіжний процесор, який би дозволяв вашій компанії з легкістю приймати платежі від клієнтів в біткоїнах з іншими криптовалютами, тоді гарантовано варто звернути увагу на PayAdmit. Цей сучасний та зручний криптовалютний шлюз стане у нагоді всім працюючим у сфері фінансових послуг та електронної комерції компаніям, в тому числі і:

  • інтернет-магазинам;

  • представникам ігрової індустрії;

  • компаніям, котрі за специфікою своєї роботи пропонують для криптосфери специфічні послуги.

PayAdmit являється універсальним платіжним рішенням, що його можна з легкістю адаптувати, виходячи з потреб тієї чи іншої компанії, причому незалежно від сфери її діяльності. Якщо ви хотіли б забезпечити будь-яким транзакціям, що їх проводять з цифровими валютами, гнучкість та безпеку, а також стовідсоткову надійність, тоді тим більше варто звернути увагу на PayAdmit.

Цікаво знати!

Говорячи про прийом криптовалюти на сайті, окремо хочемо виділити момент того, що разом з платіжним сервісом PayAdmit у кожної компанії буде чудова змога додавати безліч криптовалют до переліку можливих варіантів оплати. Це дозволить звертати увагу на вашу компанію ще більшій кількості потенційних клієнтів, які згодом стануть вашими постійними. Зокрема зараз ми маємо на увазі не лише Bitcoin, але й таку криптовалюту як: Ethereum та Litecoin, Tether USD та навіть XRP й ін.

У спеціальній панелі є відповідні налаштування, що завдяки їм кожен охочий зможе, виходячи з потреб своєї компанії, обирати ту чи іншу валюту та доволі швидко й дуже зручно додавати рахунки для неї. Саме тому якщо ви хотіли аби ваш бізнес легко додавав Bitcoin у якості способу оплати на свій сайт та міг без будь-яких сумнівів і вагань обробляти такі платежі, тим самим виводячи свій успіх на суттєво новий та вищий рівень, скористайтеся такою змогою прямо зараз аби зовсім скоро почати насолоджуватися перевагами цієї співпраці.

До речі, не забувайте про те, що в PayAdmit є чудові рішення для електронної комерції. Для детального знайомства з можливостями універсального платіжного шлюзу, перейдіть за посиланням https://payadmit.com/uk/features/e-commerce/. Впевнені у тому, що ви точно не пожалкуєте, що свого часу звернули увагу саме на PayAdmit.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...