• Головна
  • Деокупований харківський бабак Тимко III дав прогноз на весну-2023, - ВІДЕО
09:35, 3 лютого 2023 р.
Надійне джерело

Деокупований харківський бабак Тимко III дав прогноз на весну-2023, - ВІДЕО

Деокупований харківський бабак Тимко III дав прогноз на весну-2023, - ВІДЕО

Бабак Тимко III на біостанції в Гайдарах дав прогноз на весну-2023, згідно з яким на потепління варто очікувати в середині березня.

Про це повідомляє Суспільне Харків.

«Тимко сказав, що весна настане обов'язково. Але не раніше, ніж за шість тижнів», — пояснив доглядач бабака Володимир Ронкін.

У Тимка також поцікавились, що треба їсти українцям, щоб бути здоровими, і він обрав буряк. Гризун отримав у подарунок кошик з овочами, печивом і згущеним молоком і погасив лапкою марки зі своїм зображенням.

В Укргідрометцентрі вже заявили, що прогнози бабака«не мають стосунку до синоптики».

Бабак живе в Куп'янському районі Харківської області, який зазнає обстрілів окупантів, і зимує в погребі. За словами його доглядача Володимира Ронкіна, Тимко погано спить і сильно схуд, ймовірно, внаслідок стресу через війну.

«Я одного разу заходив у погріб, коли були обстріли, було відчуття, наче землетрус. Думаю, це впливає на те, що бабаки погано сплять, вони останні роки погано сплять через якісь кліматичні проблеми, а тут — додатковий стрес», — сказав він.

Після початку повномасштабного вторгнення РФ Тимко III та всі інші бабаки з біостанції університету імені Каразіна в Нестерівці опинилися в окупації. Село звільнили у вересні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #бабакТимко
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...