• Головна
  • Ворота для промислових приміщень: які бувають та чим комплектуються
Новини компаній
11:10, 31 січня 2023 р.

Ворота для промислових приміщень: які бувають та чим комплектуються

Новини компаній
Ворота для промислових приміщень: які бувають та чим комплектуються, фото-1

Виробництва, цехи, приміщення з великою кількістю станків та техніки, будівлі особливого призначення, зі специфічними умовами та організацією роботи відносять до промислових. Але не варто забувати про автоцентри сервісного обслуговування, пожежні частини, парки автомобілів на спеціалізованих станціях (медичних, пожежних та інших), пункти технічного обслуговування машин, бокси або гаражі таксопарків, автомийки та інші середні і малі приміщення. Їх також можливо віднести до промислових, оскільки в них виготовляють товари або послуги, туди регулярно приїжджають автотранспорти різноманітних габаритів,де важливо контролювати переміщення, захищати територію від сторонніх або дотримуватися черги проїзду.

Ворота для промислових приміщень: які бувають та чим комплектуються, фото-2

Для оптимізації всіх процесів роботи з транспортом використовують не просто гаражні, а промислові ворота різних конструкцій з доповненнями у вигляді докшелтерів або доквелерів, пультів ДК, шлагбаумами, дорожніми блокаторами на в’їзді та іншими спеціальнии пристроями.

Чим можна покращити промислові ворота

Сучасні конструкції для воріт в промислових приміщеннях виготовляються з міцних та зносостійких матеріалів, які доповнені автоматичною та напівавтоматичною фурнітурою високої якості та спеціальним покриттям для захисту від зовнішнього впливу, яке значно продовжує строк роботи.

Існує ряд зручних та часто необхідних доповнень до вантажно-розвантажувальних відсіків, наприклад доквелери або зрівнювальні платформи, з якими можна ознайомитися за посиланням https://i-vorota.com.ua/ua/g72993149-uravnitelnye-platformy. До цього ж відносятся і декілька типів герметизаторів пройому.

Докшелтери є елементом перевантажувального обладнання, це прилад для додаткового комфорту, який не є частиною стандартної комплектації. Допомагають зекономити на кліматичній техніці за рахунок збереження стабільної температури у вантажному приміщенні під час роботи, покращують умови праці для персоналу. Такі прилади можна зустріти в крупних поштових сервісах, цехах, великих магазинах та супермаркетах.

Задачами герметизаторів пройому є:

  • збереження оптимальних для роботи кліматичних умов приміщення (температурний режим та рівень вологи, що частково критично для продукції харчової промисловості та високоточної техніки);
  • захист персоналу і внутрішньго простору дока або цеху від впливу погодних умов (дощ, сніг, пил, протягів);
  • створення комфортних умов праці під час перевантаження (якщо на вулиці мінусова температура, а люди працюють в теплому приміщенні, не потрібно надягати додатковий спецодяг);
  • охоронна функція (сторонні несанкціоновано не потраплять в зачинене приміщення, що виключить непередбачувану пропажу частини товару, його псування або інші проблеми, пов’язані з непроханими гостями на охороняємих територіях).

Докшелтери підбираються індивідуально залежно від габаритів транспорту, який буде до них приїжджати. Стандартні моделі складаються з трьох окремих модулів. Це забезпечує зручність монтажу, експлуатації, обслуговування і ремонту, оскільки у випадку поламки або деформації одного компоненту не доведеться демонтувати всю конструкцію.

Ворота для промислових приміщень: які бувають та чим комплектуються, фото-3

Щоб обрати герметизатор пройому, зверніть увагу на такі параметри:

  • призначення і особливості приміщення, куди планується його монтування;
  • види та габаритні розміри грузових авто, розміри кузовів;
  • чи передбачається монтування додаткового вантажно-розвантажувального обладнання, яке також буде знаходитися в пройомі, його розміри, принцип роботи і техніка безпеки.

Докшелтери виготовляються за стандартними розмірами, але є можливість оформлення індивідуального замовлення згідно потреб клієнта.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...