• Головна
  • На перших Міжнародних змаганнях з картінгу 2023 року в Італії Золото завоював Харків'янин
Партнерський матеріал
10:06, 30 січня 2023 р.

На перших Міжнародних змаганнях з картінгу 2023 року в Італії Золото завоював Харків'янин

Партнерський матеріал
На перших Міжнародних змаганнях з картінгу 2023 року в Італії Золото завоював Харків'янин , фото-1

Змагання з автомобільного спорту (картинг) – «27-й Зимовий Кубок» виграв наш (земляк) Харків'янин В'ячеслав Путятін, який виступав у складі команди спортивно-технічного клубу «Лідер» (до початку ведення бойових дій). Змагання проводились 19-22 січня 2023 року у Лонатао, за змінних погодних умов. На трасі змагалися 172 гонщики із 41 країни. Гонка була захоплюючою у всіх категоріях, починаючи від найменшої MINI закінчуючи потужнішими OK та KZ2.

У найшвидшому та найпотужнішому класі KZ2, Харків'янин – Путятин В'ячеслав виграв у першій гонці сезону 27-й Зимовий Кубок.

На перших Міжнародних змаганнях з картінгу 2023 року в Італії Золото завоював Харків'янин , фото-2

За результатами кваліфікації В'ячеслав посідає 16 місце.

У першому заїзді Українець демонструє чудовий прорив з 16-го до 5-го місця

У другому заїзді В'ячеслав відіграє ще одну позицію і фінішує 4-м

У третьому заїзді у боротьбі за найкращу позицію відбувається аварія і як результат 27 місце на фініші. У четвертому заїзді стартую з 27 позиції вдається випередити вісьмох гонщиків і фінішувати на 19 місці. У суперхіті Путятін стартує 14 та фінішує 10. За сумою всіх очок Харків'янин отримує право стартувати з 11 позиції.

На перших Міжнародних змаганнях з картінгу 2023 року в Італії Золото завоював Харків'янин , фото-3

У Фінальному заїзді Путятін стартує з 11 місця і вже через коло виходить на 8 місце. На другому колі в одному з поворотів на трасі, в результаті протікання води з радіатора (когось із гонщиків) покриття треку стає мокрим і, як наслідок, слизьким, для сухих шин, які не призначені для відведення води. Пілотам доводиться докласти маси зусиль, щоб не вилетіти за межі траси в цьому повороті. Як наслідок відбувається зміна позицій у результаті якої Маттео Занчі виходить на перше місце, за ним пішли Давиде Форе (один із найтитулованіших картингістів світу, 5-кратний чемпіон світу, пілот із сорокарічним стажем у перегонах) та Українець В'ячеслав Путятін. На четвертому колі Форе повертає собі лідируючу позицію, а Путятін відривається від переслідування та впевнено наздоганяє перших двох гонщиків.

На останніх колах у боротьбі за друге місце Путінину обганяє Форе, а Занчі перетнув фінішну межу на першому місці. Наприкінці гонки 5-секундний штраф за неправильне становище переднього спойлера відкинув Занчі на третє місце. Перемога дісталася Путятіну, а Форе посів друге місце. Четвертим став француз Томас Імбур, п'ятим Андреа Далі.

Результати 27-ї Зимового Кубка.

1. В'ячеслав Путятін (Україна)

2. Давіде Форе (Італія)

3. Маттео Занчі (Італія)

Команда спортивного клубу «Лідер» вітає В'ячеслава Путятіна з перемогою у престижних міжнародних змаганнях та бажає нових перемог.

На перших Міжнародних змаганнях з картінгу 2023 року в Італії Золото завоював Харків'янин , фото-4
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#В'ячеслав Путятін
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...