• Головна
  • Дмитро Ісаєв новий заступник мера Харкова: що про нього відомо
18:37, 25 січня 2023 р.
Надійне джерело

Дмитро Ісаєв новий заступник мера Харкова: що про нього відомо

Дмитро Ісаєв новий заступник мера Харкова: що про нього відомо

Сьогодні, 25 січня, у Харкові на пленарному засіданні позачергової сесії міськради депутати затвердили 46-річного Дмитра Ісаєва на посаду заступника міського голови з питань стратегічного розвитку міста.

Дмитро Ісаєв закінчив з відзнакою Харківський інститут бізнесу та Харківський державний університет за спеціальністю «Фінанси та кредит». Має науковий ступінь кандидата економічних наук. Загальний стаж роботи складає понад 28 років.

З листопада 1998 р. по серпень 2005 р. працював на ДП «Завод ім. Малишева», де понад п’ять років обіймав посаду головного бухгалтера. Має ступінь кандидата економічних наук. Загальний стаж роботи становить понад 28 років. З 1998 по 2005 рік працював на ГП «Завод ім. Малишева», де понад п'ять років обіймав посаду головного бухгалтера.

Ісаєв майже 13 років з 2005 по 2018 рік працював на посаді головного бухгалтера АТ «Харківобленерго».

У жовтні 2018 року був призначений замість Олександра Свиридова на посаду заступника генерального директора з економіки та інвестицій АО"Харківобленерго".

У січні 2019 року на Ісаєва було вчинено напад.

Двоє зловмисників в масках дожидалися його у ліфті в будинку по вулиці Танкопія. Один із нападників вдарив Дмитрія Ісаєва цеглиною по голові, другий завдав кілька ударів ножем.

Потерпілого у важкому стані тоді доставили в Харківську міську лікарню №17.

Практично зразу зʼявилась версія, що Дмитра Ісаєва спутали з іншою людиною під час нападу. Оскільки в тому ж будинку проживала людина, якій вже йшли погрози й, крім того, не один раз підпалювали автомобілі.

Але також була версія, що Дмитро Ісаєв розкрив фінансові махінації в результаті яких АТ «Харківобленерго» було завдано збитків на суму понад 18 мільйонів гривень, і доповів про це новому керівництву акціонерного товариства.

З січня по грудень 2021 р. обіймав посаду експерта з енергоефективності нетрадиційних та відновлювальних видів енергії у ДП «Нафтогаз-енергосервіс» НАК «Нафтогаз України». З грудня 2021 р. по січень 2023 р. працював головним бухгалтером АТ «Харківобленерго».

Виконувати свої обов’язки заступника Ігоря Терехова Дмитро Ісаєв почне завтра, 26 січня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #Ісаєв
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...