• Головна
  • Топ найдешевших будинків Харкова у січні
Топ від 057
11:00, 24 січня 2023 р.

Топ найдешевших будинків Харкова у січні

Топ від 057
 Топ найдешевших будинків Харкова у січні

Повномасштабна війна значно змінила ціни на ринку нерухомості в Україні. Особливо це стосується прифронтового Харкова. Але з другого боку у покупців зʼявився шанс купить собі оселю у другому за кількістю населення місті країни за досить невеликі гроші

057 підібрав для вас топ найдешевших будинків у Харкові, які ми знайшли на популярному порталі оголошень.

Топ-1

Маленький дачний будинок площею всього 7 метрів квадратних продається разом з дачною ділянкою за 74 тисячі гривень в садовому кооперативі Харківського Аграрного Університету.

Від метро Індустріальна 15 хвилин. Площа ділянки 8 соток. Будиночок зі шлакоблоку з горищем. Будиночок 3X3,5.

Дача огороджена. Світло біля стовпа. Кілька яблунь - ранні та зимові, дві відмінні сливи, груша, абрикос, виноград. Можна провести собі воду. Дача не приватизована.

Телефон для звʼязку: 097-392-02-85

Топ-2

Ще один будинок в Індустріальному районі Харкова біля ХТЗ продається за 110 тисяч гривень. Дім має загальну площу 20 м2 та дві кімнати. Продається з ділянкою у сім соток.

Телефон для звʼязку: 066 9545320

Топ-3

За 4700 доларів продається будинок та дачна ділянка у Київському районі у садовому товаристві Ювілейне, під'їзд з двох сторін, з боку Салтівки через Кулиничі та з боку ХТЗ, від метро 2,5 км.

Будиночок 1,5 поверху кімната внизу та кімната з верху загальною площею 50 м2. Прибудували ще 2 кімнати. Завезені будматеріали, брус, дошка, метал на дах, електрика заведена, встановлений новий лічильник, є дров'яна пічка та газова з балоном, Залишаються меблі та інструменти для обслуговування ділянки. Можливий обмін на авто.

Телефон для звʼязку: 096 -032- 53-35.

Топ-4

За 185 тисяч гривень продається двоповерховий дім площею 80 м2 разом з ділянкою шість соток в Індустріальному районі Харкова

На ділянці будинок два поверхи плюс будиночок госпблок плюс будиночок душ туалет. У будинку встановлені металопластикові вікна, дров'яна піч, кондиціонер виконаний чорнові навички оздоблювальні роботи.

Ділянка засаджена садовими деревами, обгороджена парканом, є в'їзд для машини, свердловина з насосом, електрика є завжди, охорона кооперативу. Назва кооперативу "Ассоль". Від метро Індустріальна 8 км, від перону станція “Світанок” 1 км.

Телефон для звʼязку: 096 - 957- 57-80.

Топ-5

У Новобаварському районі Харкова продається двоповерховий будинок загальною пдощею 80 м2 за 214 тисяч гривень.

Також разом у домом, який знаходяться у кооперативі Радист продається ділянка 9,7 соток (0,0971 га), приватизована.

У будинку проведено світло, фундамент ґрунтовний, будинок без тріщин, зсередини обмазаний глиною, є грубка (лежанка підігрівається від грубки), на 2-му поверсі камін, також є погріб і горище.

На першому поверсі кухня, кімната, підсобка, гвинтові сходи нагору, на другому поверсі велика кімната та маленька. Будинок потрібно усередині добудовувати, обладнати.

Телефон для звʼязку: 095 - 644 - 64 -72.

Топ-6

За 240 тисяч гривень продається дача в селище Лідне (Баварія). Загальна площа будинку 28 м2, він має дві кімнати.

Ділянка 7 соток. Територія, що охороняється, електрика, вода. Навколо на дачах мешкають сусіди. Будинок, веранда з навісом та господарська прибудова. Плодоносний сад. Неподалік є ставок. Відступлення членства в садовому товаристві. У подарунок багато садового інструменту, електрокоса, мангал, коптильня та ін.

Телефон для звʼязку: 066-796-22-66.

Топ-7

За 7 500 доларів продається дача у Холодногірському районі, 15 хвилин їзди від метро Холодна Гора. (Центр Гаврилівки) 2 поверхи, балкон, 60 кв. м, всі меблі та техніка в подарунок, є великий цегляний сарай, своя свердловина, зливна яма, 6 соток.

Телефон для звʼязку: 099 -404- 92-68.

Топ-8

 Топ найдешевших будинків Харкова у січні, фото-28

За 350 тисяч гривень продається триповерховий будинок загальною площею у 70 м2 у Слобідському районі Харкова.

Будинок знаходиться в дачному кооперативі «Золотий ранет» поблизу Ржавець, між Бабаями та Високим. Поблизу ставок. Будинок капітальний 70 квадратів, три поверхи, на першому поверсі гараж з льохом, другий передпокій, кухня і зал і на третьому поверсі спальня. Світло, вода у дворі свердловина, туалет та душ на вулиці. Сигналізація.

Телефон для звʼязку: 050-592- 64-40.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #нерухомість #будинки #топ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...