• Головна
  • Американська делегація на чолі з генералом США Келлогом відвідала Харків: вони зустрілися з Тереховим і Синєгубовим
14:05, 22 січня 2023 р.

Американська делегація на чолі з генералом США Келлогом відвідала Харків: вони зустрілися з Тереховим і Синєгубовим

У Харкові американська делегація на чолі з генералом США Джозефом Келлогом зустрілася з міським головою Ігорем Тереховим і очільником ХОВА Олегом Синєгубовим.

21 січня американська делегація на чолі з генерал-лейтенантом США Джозефом Кітом Келлогом відвідала місто. Про це повідомили у прес-службі Харківської міської ради.

З американцями зустрівся мер Харкова Ігор Терехов. За підсумками візиту в Україну Джозеф Кіт Келлог сформує доповідь для Комітету міжнародних відносин Сенату США про нагальні потреби України.

У прес-службі Харківської обласної військової адміністрації повідомили, що голова ХОВА Олег Синєгубов також зустрівся з генералом армії США Кітом Келлогом.

Синєгубов розповів американським партнерам про ситуацію на деокупованих територіях області, про терор цивільного населення та інші злочини, що вчиняють російські окупанти, а також про гуманітарну ситуацію та допомогу, якої потребують мирні мешканці Харківщини.

"Маємо спільне переконання - єдине, що може зупинити терористичні дії Росії та забезпечити сталий мир на Харківщині - це перемога України і звільнення усіх окупованих росіянами територій. Але досягти цього можна лише, якщо ЗСУ матимуть достатньо сучасного важкого озброєння", - наголосив очільник Харківської ОВА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#делегація #сша #терехов #синєгубов #генерал
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...