• Головна
  • Зняти квартиру у Харкові. Скільки коштує оренда житла на початку 2023 року, - ФОТО
17:30, 9 січня 2023 р.

Зняти квартиру у Харкові. Скільки коштує оренда житла на початку 2023 року, - ФОТО

Вартість оренди квартири у Харкові на початку 2023 року.

З початком нового року жителі та гості міста стали активніше цікавитися можливістю зняти квартиру. Вартість оренди житла залежить від кількох факторів, серед яких розташування, ремонт, площа, кількість кімнат, наявність меблів та побутової техніки.

Редакція сайту 057 розповідає, скільки коштує зняти квартиру у Харкові на початку 2023 року.

В районі станції метро "Барабашово" здається в оренду однокімнатна квартира з авторським ремонтом. Її загальна площа - 30 квадратних метрів, а площа кухні - 5 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: холодильник, варильна панель, мікрохвильова піч, пральна машина та бойлер. Вартість оренди - 4 тисячі гривень разом з оплатою за світло і воду.

Куди можна звертатись: 095-469-28-26.

На Нових Будинках можна зняти двокімнатну квартиру з євроремонтом. Її загальна площа - 40 квадратних метрів, а площа кухні - 6 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: електрочайник, холодильник, варильна панель, духова шафа та пральна машина. Вартість оренди - 7 тисяч гривень разом з оплатою за всі комунальні послуги.

Куди можна звертатись: 095-540-55-56.

В районі станції метро "Студентська" здається в оренду однокімнатна квартира з косметичним ремонтом. Її загальна площа - 36 квадратних метрів, а площа кухні - 6 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: електрочайник, холодильник, мікрохвильова піч, плита та пральна машина. Вартість оренди - 4,5 тисячі гривень разом з оплатою за світло і воду.

Куди можна звертатись: 093-054-51-59.

На Холодній Горі можна зняти трикімнатну квартиру з авторським ремонтом. Її загальна площа - 60 квадратних метрів, а площа кухні - 15 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: холодильник, пральна машина, варильна панель, праска, електрочайник, плита, посудомийна машина, фен, мікрохвильова піч та духова шафа. Вартість оренди - 12 тисяч гривень.

Куди можна звертатись: 050-524-08-87.

На ХТЗ здається в оренду двокімнатна квартира з євроремонтом. Її загальна площа - 43 квадратних метри, а площа кухні - 8 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: електрочайник, холодильник, варильна панель, праска, мікрохвильова піч, пилосос пральна машина, телевізор та кондиціонер. Вартість оренди - 7,5 тисяч гривень.

Куди можна звертатись: 067-711-52-40.

Біля Соснової гірки можна зняти однокімнатну квартиру у жилому стані. Її загальна площа - 35 квадратних метрів, а площа кухні - 15 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: холодильник, плита та пральна машина. Вартість оренди - 4 тисячі гривень.

Куди можна звертатись: 067-178-67-92.

В районі станції метро "Спортивна" здається в оренду двокімнатна квартира у жилому стані. Її загальна площа - 50 квадратних метрів, а площа кухні - 9 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: електрочайник, холодильник, мікрохвильова піч, духова шафа, плита, пилосос, пральна машина та телевізор. Вартість оренди - 4,9 тисяч гривень разом з оплатою за світло, воду і газ.

Куди можна звертатись: 095-024-73-00.

В районі станції метро "Армійська" можна зняти однокімнатну квартиру у жилому стані. Її загальна площа - 36 квадратних метрів, а площа кухні - 6 квадратних метрів. Житло обладнано усіма необхідними меблями, а також побутовою технікою: холодильник, духова шафа та плита. Вартість оренди - 4 тисячі гривень разом з оплатою за світло і газ.

Куди можна звертатись: 093-013-44-24.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#зняти #квартира #харків #вартість #2023
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...