• Головна
  • Якщо потрібна оренда автобуса комфортабельного та надійного, зверніться за допомогою в компанію Trans Marine
Новини компаній
09:12, 28 грудня 2022 р.

Якщо потрібна оренда автобуса комфортабельного та надійного, зверніться за допомогою в компанію Trans Marine

Новини компаній

На сучасному ринку перевезень така послуга як оренда автобуса з водієм є однією з найбільш популярних та затребуваних. Попри те, це якісь масштабні заходи такі як екскурсії чи може зустрічі гостей, організація підвозу до аеропорту чи корпоративні поїздки, шкільні екскурсії та не лише, у будь-якому такому та іншому заході обов'язково потрібен надійний транспорт.

Правда далеко не кожна сучасна компанія може дозволити собі утримання власного автопарку оскільки це фінансово дуже затратно. Тим більше, що дуже велика кількість сучасних фірм здійснюють перевезення далеко не щоденно. Саме тому для таких компаній з підприємствами утримання у справному стані автомобільної техніки разом із заробітною платою для водія можна вважати не виправданими витратами.

В згаданій ситуації така сучасна та надто вже популярна послуга як оренда автобуса з водієм – найкращий та найбільш фінансово вигідний варіант.

Де саме можливо орендувати автобус?

Якщо потрібна оренда автобуса комфортабельного та надійного, зверніться за допомогою в компанію Trans Marine, фото-1

Якщо вам терміновим чином знадобиться автобус на замовлення з водієм, радимо обов'язковим чином звернутися до послуг Trans Marine. Це сучасна українська компанія та ваш найкращий з комфортним способом для великих груп та навіть дальніх по відстані поїздок. Компанія продумала свій сервіс до найдрібніших деталей, розпочинаючи від наявності у своїх автобусах містких вантажних відділень та закінчуючи працюючими туалетами, телевізорами та навіть кавоварками.

До уваги своїх клієнтів тут залюбки готові запропонувати можливість обирати серед широкого переліку різноманітних автобусів на будь-який смак з вподобаннями та фінансовими можливостями. Зокрема всі замовники компанії, звернувшись за допомогою в Trans Marine, матимуть змогу обирати серед наступних автобусів:

  • MAN LION'S COACH на 49 місць;
  • VAN HOOL ACRON на 53 місця;
  • VAN HOOL ACRON на 55 місць;
  • VAN HOOL ALICRON на 57 місць;
  • VAN HOOL ACRON на 57 місць;
  • VAN HOOL ALICRON на 61 місце.

Основні переваги транспортної компанії Trans Marine

Серед головного переліку вагомих переваг цієї компанії, вірніше замовлення автобусів тут, окремо хотілося б відзначити наступні:

  • Автобуси компанії дуже комфортні та місткі. Це відмінним чином підійде для великих колективів.
  • Компанія робить все від неї залежне для того аби в кожному своєму транспортному засобі на всі 100% дотримуватися абсолютно всіх необхідних норм безпеки. Кожне окреме крісло в усіх автобусах Trans Marine обов'язково оснащується індивідуальним надійним ременем безпеки.
  • Завдячуючи великому автопарку автобусів на різноманітну кількість місць, кожен з клієнтів компанії без будь-яких труднощів знайде автобус під будь-які потреби.
  • Задля того щоб на замовлення клієнтів виїздили лише найкращі автобуси, спеціалісти компанії завжди займаються ретельним контролем технічного стану кожного окремого транспортного засобу. Вони також завжди проводять ретельний технічний огляд автобусів та відповідно їх ремонт.
  • На всі виїзди в компанії відправляються лише повністю технічно справні транспортні засоби, за кермом яких працюють лише кваліфіковані та професійні водії з великим стажем водіння. Якщо мова йде про міжнародні рейси, тут варто відзначити, що на них обираються водії з понад 10 річним досвідом водіння.
  • Кожен зі співробітників цієї компанії завжди ввічливий, а також завжди прислухається до побажань з проханнями всіх клієнтів.
  • Оренда автобусів – послуга, яка можлива до замовлення у будь-яке місто України. Цікаво і те, що в кожному з автобусів компанії пасажирам завжди роздається безлімітний wi-fi, є працюючі туалети та біля пасажирських сидінь розетки з напругою 220 вольт або зарядки USB. За окрему плату та за запитом також можуть надаватися послуги стюардес, пледи з гарячими напоями та подушками.

Незалежно від того, цікавить вас автобус для корпоративної поїздки чи організації весільної церемонії, для шкільної екскурсії чи може службового розвезення персоналу, для корпоративного переїзду чи зустрічі міжнародної делегації, а може навіть для комфортабельного трансферу чи для похорон, звертайтеся.

Кваліфіковані та професійні працівники Trans Marine завжди з радістю готові проконсультувати та допомогти. Тому не втрачайте своєї можливості нарешті віднайти для регулярної співпраці надійного компаньйона в особі надійної та перевіреної української транспортної компанії Trans Marine.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...