• Головна
  • Російські окупанти минулої доби обстріляли кілька населених пунктів Харківщини: загинув пенсіонер, його дружина поранена, - ФОТО
10:06, 25 грудня 2022 р.

Російські окупанти минулої доби обстріляли кілька населених пунктів Харківщини: загинув пенсіонер, його дружина поранена, - ФОТО

Російські загарбники обстріляли кілька населених пунктів Харківської області.

По області протягом доби мінометних та артилерійських обстрілів зазнали райони міста Вовчанськ, селищ Ветеринарне і Козача Лопань, сіл Гур’їв Козачок, Кудіївка, Гоптівка, Стрілеча, Красне, Тернова, Стариця, Огірцеве, Нестерне, Землянки, Хатнє та Амбарне. Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Олег Синєгубов зазначив, що на Куп’янському напрямку ворог здійснив обстріли з танків, ствольної та реактивної артилерії по районах міста Куп’янськ, селища Дворічна, сіл Новомлинськ, Кислівка, Табаївка, Котлярівка і Крохмальне.

"Внаслідок денних артилерійських обстрілів окупантів у селі Подоли, що в Куп'янському районі, загинув чоловік 72 років. Його дружина 74 років отримала поранення, госпіталізована до лікарні. Стан постраждалої середній", - розповів очільник ХОВА.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#обстріли #загинув #поранена #чоловік #дружина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...