• Головна
  • Виготовлення найкращих європарканів у Харкові
Новини компаній
11:00, 20 грудня 2022 р.

Виготовлення найкращих європарканів у Харкові

Новини компаній

Облаштовуючи приватний будинок чи територію саду, варто продумати чимало речей і огорожа вашої ділянки парканом — одна з основних задач. Окрім очевидного — захист від  небажаних гостей та зайвої уваги — вони відіграють значну роль у створенні єдиного стилю вашої ділянки. На сьогоднішній день бетонний паркан — найкраще рішення, адже він має низку переваг над будь-якими іншими матеріалами: не боїться вологи, різких перепадів температури і стійкий до найсуворіших погодних умов. Його властивості дозволяють зберігати бездоганний зовнішній вигляд впродовж безлічі років поспіль. 

Виробництво європарканів, це одиз з основних напрямків компанії Rockside. Перейшовши за посиланням https://rockside.ua/ ви можете дізнатись більше про нашу діяльність та бетоні вироби взагалі. Прийнявши рішення купити європаркан у вас може виникнути багато питань: “як доставити?”, “як встановити?”. На ці, та будь-які інші запитання ми із задоволенням відповімо за номерами, вказаними на сайті.

Виготовлення найкращих європарканів у Харкові, фото-1

Чому варто замовити європаркани саме у нас ?

Виготовлення та встановлення європарканів - це справа, якою має займатися справжній майстер. Ми займаємось бетонною справою понад 20 років, весь цей час невпинно прагнемо досконалості та намагаємось перевищити ваші очікування. Такий підхід дає нам можливість бути впевненими, що до вас потрапить виріб найкращої якості. 

На хвилі прагнення до ідеалу ми почали створювати власні форми для виробництва. Завдяки цьому, ми вдосконалили їх і тепер двостороння плита у нас тієї ж міцності за легшу вагу. Наша двостороння плита важить всього 75 кг, тоді як більшість подібних плит вагою більше 100 кг. Завдяки цьому з ними легше працювати при монтажі.

  • Являємося одним з найбільших заводів-виробників бетонних виробів та європарканів.

  • Надаємо можливість клієнтам купити європаркани саме зараз, за ціною сьогодення. При бажанні, клієнт може залишити товар на складі для подальшого зберігання;

  • В асортименті можна знайти як односторонні так і двосторонні європаркани. Варто зазначити, що ми одні з небагатьох, хто пропонує двосторонні плити;

  • Плити на дві сторони являються цільними, вони не розклеюються навіть з часом;

  • Готова продукція перевіряється у власній лабораторії, маються всі необхідні матеріали для встановлення. 

Окрім виробництва, ми надаємо повноцінний комплекс послуг, що можуть знадобитись при бажанні купити європаркан - установка, доставка, розвантаження, демонтаж старого паркану та монтаж нового. У будь-якому випадку клієнтам не доведеться турбуватися про організацію робіт.

Більш детально пропонуємо ознайомитися на сайті https://rockside.ua/ustanovka-yevrozabora-kharkov/, щоб зробити остаточний вибір. 

Замовлення на європаркани за лічені секунди 

Кожного, кого цікавлять європаркани у Харкові, раді запросити на офіційний сайт онлайн-магазину для ознайомлення з асортиментом.  Щоб замовити європаркан та його встановлення, не знадобиться багато часу чи зусиль, достатньо просто зайти https://rockside.ua/product-category/evrozabory та обрати той, що вам до вподоби.  

Визначившись з покупкою, ви можете зробити замовлення через спеціальну форму сайту, залишивши заявку, або ж просто зателефонувати за номерами, що вказані на ресурсі.  Наш менеджер відповість на всі запитання, які вас цікавлять щодо якості та умов співробітництва.

Піклуємося про кожного клієнта та прагнемо надати можливість купити євпропаркан за тією ціною, яка встановлена сьогодні. При необхідності ви може залишити товар на складі, де паркан буде збережено до потрібного дня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...