• Головна
  • Робота у Харкові без досвіду. ТОП вакансій для "новачків", які хочуть заробляти від 10 тисяч гривень, - ФОТО
20:20, 12 грудня 2022 р.

Робота у Харкові без досвіду. ТОП вакансій для "новачків", які хочуть заробляти від 10 тисяч гривень, - ФОТО

Актуальні вакансії для "новачків", які хочуть заробляти від 10 тисяч гривень.

В середині грудня містяни стали активніше цікавитися вакансіями, де не потрібен досвід роботи і є можливість отримувати заробітну плату вище мінімальної. В свою чергу деякі компанії та підприємства готові працевлаштувати і навчити "новачків".

Редакція сайту 057 розповідає, де у Харкові люди без досвіду роботи можуть заробляти від 10 тисяч гривень.

Робота у Харкові без досвіду. ТОП вакансій для "новачків", які хочуть заробляти від 10 тисяч гривень, - ФОТО, фото-1

Компанія з постачання систем обігріву та охолодження приміщень тепловими насосами готова працевлаштувати інженера-проектувальника ОВК. Обов'язками співробітника стануть: моделювання та координація систем ОВК; розробка проектної документації систем опалення, вентиляції та кондиціювання відповідно до чинних нормативів і стандартів; погодження проектної документації із суміжними спеціалістами та замовниками; підбір необхідного обладнання для опалення і вентиляції; виконання розрахунків. Обіцяна зарплата - близько 15 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 095-674-20-13.

Бар відкрив вакансію "офіціант". Обов'язками співробітника стануть: знання меню кухні і бара, обслуговування гостей, підтримування чистоти та порядку в залі за стандартами закладу, присутність на генеральних прибираннях. Обіцяна зарплата - від 15 до 20 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 096-007-14-14.

Магазин взуття готовий працевлаштувати касира. Обов'язками співробітника стануть: робота із касою, обслуговування клієнтів згідно зі стандартами компанії, участь у переоцінках та інвентаризаціях. Обіцяна зарплата - від 11,5 до 12,7 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 093-335-59-18.

Виробник напоїв відкрив вакансію "торговий представник з авто". Обов'язками співробітника стануть: виконання планів продажу, формування заявок, розширення клієнтської бази, контроль дебіторської заборгованості та мерчендайзинг. Обіцяна зарплата - від 20 до 25,5 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 063-205-01-76.

Робота у Харкові без досвіду. ТОП вакансій для "новачків", які хочуть заробляти від 10 тисяч гривень, - ФОТО, фото-2

Підприємство з виробництва шкарпеток та колготок готове працевлаштувати в'язальницю. Обов'язком співробітника стане робота на устаткуванні. Обіцяна зарплата - від 10 до 15 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 050-500-12-86.

Магазин з продажу стартерів та генераторів відкрив вакансію "майстер з ремонту автомобільних стартерів і генераторів". Обов'язками співробітника стануть: дефектування, ремонт, профілактика автомобільних стартерів та генераторів. Обіцяна зарплата - від 10 до 22 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 068-805-07-58.

Виправна колонія готова працевлаштувати старшого інспектора групи контрольно-аналітичної роботи. Обов'язками співробітника стануть: забезпечення організації та координації управлінської діяльності; розробка планів роботи щодо реалізації основних напрямків діяльності установи; проведення комплексного аналізу оперативно-службової, виробничо-господарської та фінансової діяльності структурних підрозділів; проведення роботи щодо інформаційно-аналітичного забезпечення установи і здійснення контролю за цією діяльністю у структурних підрозділах. Обіцяна зарплата - близько 12 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 050-288-11-17.

Служба доставки відкрила вакансію "кур'єр зі своїм велосипедом". Обов'язком співробітника стане доставка замовлень харчової продукції. Обіцяна зарплата - від 10 до 15 тисяч гривень.

Куди телефонувати щодо вакансії: 050-418-91-39.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #харків #вакансія #досвід #зарплата
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...