• Головна
  • Квартири у Харкові. Скільки коштує однокімнатне житло в різних районах міста, - ФОТО
15:45, 12 грудня 2022 р.

Квартири у Харкові. Скільки коштує однокімнатне житло в різних районах міста, - ФОТО

Вартість однокімнатної квартири в різних районах Харкова.

Незважаючи на всю складність ситуації, на харківському ринку нерухомості зріс інтерес до покупки квартир. Люди шукають різноманітні варіанти придбання житла, в тому числі однокімнатного. Його вартість залежить від цілого ряду чинників: розташування, ремонту, площі і так далі.

Редакція сайту 057 розповідає, скільки коштує однокімнатна квартира в різних районах Харкова.

На Холодній Горі продається однокімнатна квартира з євроремонтом, суміжним санвузлом і панельними стінами. Її загальна площа - 36 квадратних метрів. Поряд з житлом розташовані: банк, лікарня, дитячий садок, ринок, метро, парк, пошта, школа, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Вартість квартири - 45 тисяч доларів.

Куди дзвонити: 098-878-31-21.

В Роганському житловому масиві можна купити однокімнатну квартиру у жилому стані з суміжним санвузлом і панельними стінами. Її загальна площа - 38 квадратних метрів. Поряд з житлом розташовані: супермаркет, ринок і магазини. Вартість квартири - 24 тисячі доларів.

Куди дзвонити: 093-783-51-06.

На Одеській продається однокімнатна квартира з євроремонтом, суміжним санвузлом і панельними стінами. Її загальна площа - 33 квадратних метри. Поряд з житлом розташовані: дитячий садок, школа, зупинка транспорту, ринок, супермаркет, ТРЦ, аптека, лікарня, пошта і банк. Вартість квартири - 37 тисяч доларів.

Куди дзвонити: 050-600-66-68.

На Салтівці можна купити однокімнатну квартиру у жилому стані з суміжним санвузлом і панельними стінами. Її загальна площа - 34 квадратних метри. Поряд з житлом розташовані: дитячий садок, ринок, метро, школа, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Вартість квартири - 25 тисяч доларів.

Куди дзвонити: 099-944-56-37.

В районі станції метро "Наукова" продається однокімнатна квартира у жилому стані з суміжним санвузлом і панельними стінами. Її загальна площа - 40 квадратних метрів. Поряд з житлом розташовані: дитячий садок, школа, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Вартість квартири - 28 тисяч доларів.

Куди дзвонити: 068-781-75-90.

На Залютине можна купити однокімнатну квартиру з євроремонтом, суміжним санвузлом і цегляними стінами. Її загальна площа - 33 квадратних метри. Поряд з житлом розташовані: банк, аптека, лікарня, дитячий садок, ринок, пошта, школа, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Вартість квартири - 28 тисяч доларів.

Куди дзвонити: 098-878-31-21.

На Олексіївці продається однокімнатна квартира з євроремонтом, суміжним санвузлом і цегляними стінами. Її загальна площа - 40 квадратних метрів. Поряд з житлом розташовані: банк, аптека, лікарня, дитячий садок, ринок, метро, пошта, школа, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Вартість квартири - 40 тисяч доларів.

Куди дзвонити: 067-577-74-79.

В районі станції метро "Ботанічний сад" можна купити однокімнатну квартиру з євроремонтом, суміжним санвузлом і цегляними стінами. Її загальна площа - 42 квадратних метри. Поряд з житлом розташовані: дитячий садок, ринок, школа, супермаркет, ТРЦ і зупинка транспорту. Вартість квартири - 36 тисяч доларів.

Куди дзвонити: 063-219-91-83.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#квартири #харків #вартість #райони #однокімнатна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...