• Головна
  • Лічильники банкнот та знищувачі документів – необхідне обладнання для фінансової установи
Новини компаній
09:00, 12 грудня 2022 р.

Лічильники банкнот та знищувачі документів – необхідне обладнання для фінансової установи

Новини компаній

Сучасне офісне обладнання відрізняється різноманітним функціоналом. Наприклад, лічильники банкнот з визначенням номіналу призначені для використання в банках, фінансових установах та інших місцях, де значні обсяги грошової маси потрібно рахувати та сортувати. Через надійність і корисність такої техніки вона вважається професійним вузькоспеціалізованим обладнанням.

Захист комерційної таємниці має вирішальне значення для прибутковості та ефективності підприємства. Щоб це забезпечити потрібні сучасні шредери.

Особливості експлуатації лічильників банкнот

Лічильники банкнот часто є мультивалютними, вони автоматично розпізнають різні валюти. Щоб активувати функцію розпізнавання, все, що потрібно зробити, це натиснути кнопку. Існують різні етапи виявлення фальшивих або пошарпаних банкнот, включаючи магнітну, ультрафіолетову, оптичну густину опції та перевірку захисних мікроелементів.

Деякі лічильники включають збільшувальне скло та дистанційний дисплей, тоді як інші перевіряють гроші повністю автоматично. При цьому не порушуються процеси перерахунку та сортування – підозріла купюра відкладається, й лунає попереджувальний сигнал. Сучасні лічильники валют можуть мати безліч опцій, зручний, інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, загальну надійність і безвідмовність.

Переваги обладнання:

  • Робота з багатьма валютами.
  • М'яке перевертання купюри.
  • Додана місткість лотка.
  • Швидкість перерахунку можна регулювати.
  • Двигуни, які працюють тихо.
  • Функції підсумовування та пакування.

У інтернет-магазині «А-Техно» можливо замовити та придбати лічильники банкнот з визначенням номіналу за низькою ціною та швидким доставленням.

Для чого потрібен знищувач документів

Інформація про співробітників, партнерів, клієнтів, якщо потрапляє в руки конкурентів, може сильно ускладнити роботу й призвести до фінансових втрат. Не слід викидати на смітник застарілі договори, заяви, звіти та інші матеріали. Інвестування в шредер для офісу допоможе надійно зберегти інформацію від непотрібних посягань.

Вибір знищувача документів

Вибираючи знищувачі документів слід враховувати не тільки ціну шредера, а й ряд інших факторів:

  • Ступінь секретності визначає, на які клаптики ріжеться папір. Прості шредери розрізають документ на смужки, а складніші подрібнюють його на фрагменти розміром не більше 10 мм2.
  • Кількість завантажених аркушів є показником потужності подрібнювача паперу.
  • Якщо потрібно знищити пластикові картки, компакт-диски або папери в теках з металевими шматками, робота з різними типами носіїв є безперечною перевагою.

Класифікація обладнання:

  • Шредери для особистого користування. Вони відрізняються компактними розмірами й зазвичай використовуються для знищення оперативних документів.
  • Маленькі офісні шредери. Вони мають майже такі ж можливості, як і попередні варіанти, але працюють краще.
  • Великі офісні пристрої. Здатність працювати з величезними обсягами документації є перевагою цього обладнання. Такі машини часто розгортаються в компаніях із великою кількістю персоналу.
  • Шредери з високим рівнем безпеки. Деякі типи ріжуть папір на найдрібніші шматочки, а інші перетворюють будь-який паперовий носій на пил.
  • Знищувачі документів промислового призначення. Це найпотужніші апарати, які дозволяють працювати з великою кількістю паперу. Зазвичай знаходять в архівах.

Наша компанія «А-Техно» пропонує купити шредери за демократичною ціною. В каталозі представлені різні види подрібнювачів паперу. Якщо виникають сумніви, що до вибору моделі, на допомогу прийде кваліфікований консультант.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...