Новини компаній
17:00, 9 грудня 2022 р.

5 міфів про імплантацію

Новини компаній

Імплантація – сучасний метод відновлення втрачених зубів, який стоматологи рекомендують пацієнтам насамперед як найефективніший, надійніший і, головне, фізіологічний. Якісна імплантація зубів у Харкові – це реальність і нам подобається це доводити у стоматології Verno – мережі клінік, яка змінить вашу думку про світ стоматології.

Незважаючи на широке поширення імплантації зубів у Харкові, Україні та в усьому світі, є чимало міфів, які змушують пацієнтів сумніватися в ефективності та безпеці такого методу. Розвінчуємо головні міфи щодо зубних імплантів.

Протез і імплант – те саме

Ось тільки мала частина відмінностей протезу на імплантах від звичайного протезу:

  • При імплантації сусідні зуби зберігаються цілими та неушкодженими, а при встановленні моста опорні зуби депульпують та обточують під коронку.

  • Протез на імпланті не впливає на смакові відчуття на відміну від, наприклад, металокерамічних конструкцій.

  • При встановленні протезу можливе потрапляння їжі під штучні зуби, що виключено у випадку імплантації.

Імплантація – це боляче

Зубний імплант встановлюють у кістку, яка не має нервових закінчень. Операція по імплантації проводиться під місцевою анестезією, тому неприємні відчуття, пов'язані з операцією на м'яких тканинах, теж виключені. Сучасні технології дозволяють виконувати операцію з мінімальним інвазивним втручанням, що забезпечує швидке відновлення тканин після операції.

Усі розмови про біль при імплантації зубів пов'язані переважно з особистими страхами людей. Для пацієнтів, які сильно бояться болю та будь-яких хірургічних втручань, сучасна стоматологія пропонує можливість лікування під седацією (уві сні).

5 міфів про імплантацію, фото-1

Імплантація зубів – це лише для багатих

Якщо проаналізувати історію розвитку стоматології, то у певний період для наших людей навіть якісна композитна пломба була недоступною, а сьогодні композитна реставрація – найпростіший та найдоступніший спосіб відновлення зубів після лікування карієсу. Імплантація у стоматології також стрімко розвивається, і сьогодні пацієнти мають змогу обирати імпланти у різних цінових категоріях.

Говорячи про вартість зубної імплантації, не забувайте, що цей метод щадний. При встановленні імплантів не руйнуються сусідні зуби, і ви заощаджуєте на їх відновленні в недалекому майбутньому.

Імпланти не приживаються

Імпланти зубів виготовляють із матеріалів із максимальною біосумісністю, так що ризик відторгнення зводиться до нуля. Приживання сучасних зубних імплантів досягає 98-99%. Причин відторгнення імплантів кілька - недотримання правил догляду за ротовою порожниною після імплантації, цукровий діабет і ряд інших системних захворювань. Причини, пов'язані зі здоров'ям пацієнта, обов'язково враховуються на етапі планування лікування, і за наявності протипоказань операція просто не проводиться. Гігієна – сфера відповідальності пацієнта. Після встановлення імплантів потрібно суворо дотримуватись рекомендацій лікаря, регулярно проходити огляд у стоматолога, ретельно стежити за чистотою та здоров'ям порожнини рота, і тоді ваші нові зуби прослужать вам багато років.

У нас немає нормальних спеціалістів із імплантації зубів

5 міфів про імплантацію, фото-2

Це найбільша помилка! Українські стоматологи мають надзвичайно високий рівень кваліфікації. Більшість із них проходять навчання і практику і в Україні, і за кордоном, продовжують удосконалювати свої навички протягом усієї практичної діяльності. У нас давно застосовуються найпрогресивніші стоматологічні терапевтичні та хірургічні технології.

Пропонуємо екскурсію у світ нової стоматології у клініці Verno та повний перелік стоматологічних послуг для здоров'я зубів та ясен!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...