• Головна
  • Робота водієм у Харкові. Де шукають автомобілістів і яку зарплату їм пропонують, - ФОТО
16:50, 1 грудня 2022 р.

Робота водієм у Харкові. Де шукають автомобілістів і яку зарплату їм пропонують, - ФОТО

Актуальні вакансії для водіїв у Харкові.

Робота водієм у Харкові стала більш актуальної останнім часом. Місцеві автомобілісти активно розглядають відкриті вакансії, а роботодавці шукають нових співробітників. Однак заробітна плата залежить від стажу і навичок водія.

Редакція сайту 057 розповідає, де у Харкові шукають водіїв і яку зарплату їм пропонують.

Робота водієм у Харкові. Де шукають автомобілістів і яку зарплату їм пропонують, - ФОТО, фото-1

Торгово-промислова група відкрила вакансію "водій-далекобійник". Роботодавець вимагає наступне: досвід роботи не менше 1 року, водійське посвідчення категорії "Е", документи з підтвердженням водійського стажу, знання автомобільних доріг України, чіп-карта водія і знання холодильних установок. Пропонована зарплата - близько 24 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 050-435-43-32.

Залізничне підприємство шукає водія автогрейдеру. Роботодавець вимагає наступне: вік 20-60 років, досвід роботи на автогрейдері ДЗК-250 не менше 1 року, необхідна категорія у водійських правах, водійська медична довідка, військовий білет та сертифікат вакцинації від COVID-19. Пропонована зарплата - близько 12 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 050-217-05-92.

Аграрний холдинг відкрив вакансію "водій-експедитор". Роботодавець вимагає наступне: аналогічний безаварійний досвід роботи не менше 3 років, наявність водійського посвідчення категорії "С" і "С1", відсутність шкідливих звичок та готовність до короткотривалих відряджень. Пропонована зарплата - близько 18 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 098-788-45-47.

Служба таксі шукає водія на авто компанії. Роботодавець вимагає наступне: наявність водійського посвідчення, водійський стаж не менше 2 років, обережне керування машиною і презентабельний зовнішній вигляд. Пропонована зарплата - від 20 до 25 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 063-288-25-91.

Робота водієм у Харкові. Де шукають автомобілістів і яку зарплату їм пропонують, - ФОТО, фото-2

Компанія з вантажних перевезень відкрила вакансію "водій зерновозу". Роботодавець вимагає наступне: досвід роботи на зерновозі не менше 1 року. Пропонована зарплата - від 15 до 40 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 050-343-04-82.

Служба доставки шукає водія-кур'єра зі своїм автомобілем. Роботодавець вимагає наступне: досвід роботи не меншу 1 року, знання міста і охайний зовнішній вигляд. Пропонована зарплата - близько 13 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 063-152-53-76.

Птахофабрика відкрила вакансію "водій". Роботодавець вимагає наступне: аналогічний безаварійний досвід роботи не менше 3 років, водійське посвідчення категорії "СЕ", відсутність шкідливих звичок і готовність до відряджень по Україні. Пропонована зарплата - від 25 до 25 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 067-508-69-17.

Транспортна компанія шукає водія-міжнародника. Роботодавець вимагає наступне: досвід роботи не менше 1 року, водійське посвідчення категорії "СЕ", чіп-карта водія і біометричний закордонний паспорт. Пропонована зарплата - від 15 до 40 тисяч гривень.

Контакт роботодавця: 067-574-41-74.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#робота #водій #харків #вакансія #зарплата
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...