• Головна
  • Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО
ТОП від 057
16:00, 26 листопада 2022 р.

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО

ТОП від 057
Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО

Сім відомих харків'ян, які допомагають Збройним силам України.

З початком повномасштабної війни більшість українського суспільства мобілізувалася заради перемоги над Росією. Одні взяли до рук зброю і встали на захист країни, інші ведуть боротьбу на інформаційному та дипломатичному фронтах, а треті обрали шлях волонтера, щоб забезпечити свою армію усім необхідним. Бізнесмени, політики, спортсмени, музиканти і письменники почали допомагати Збройним силам України. Не виключення і відомі харків'яни, які дістають для військових майже все: від рукавичок та саперних лопаток до дронів і машин.

Редакція сайту 057 розповідає про сім відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ.

"Фоззі"

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО, фото-1

Олександр "Фоззі" Сидоренко - український співак у стилі хіп-хоп і вокаліст гурту "Танок на майдані Конго". Гурт відомий такими хітами як "Гранули", "Зроби мені хіп-хоп", "Люба люба" та "Зачекай". Зараз "Фоззі" допомагає ЗСУ, зокрема знаходить для українських військових індивідуальні аптечки.

Юрій Сапронов

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО, фото-2

Юрій Сапронов - відомий український бізнесмен, президент провідного гольф-клубу "Superior Golf Club" і віце-президент Всеукраїнської федерації гольфу. Сапронов був депутатом Харківської міської ради 5-го скликання і депутатом Харківської обласної ради 6-го скликання, у 2010-2014 роках обіймав посаду заступника голови Харківської обласної державної адміністрації. Зараз Юрій Анатолійович дістає для української армії усе необхідне: автомобілі, обладнання, спорядження, одяг, їжу і так далі.

Еліна Світоліна

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО, фото-3

Еліна Світоліна - найуспішніша спортсменка в історії українського тенісу, третя ракетка світу в рейтингу "WTA" у 2017, 2018 і 2019 роках в одиночному розряді, бронзова призерка Олімпійських ігор 2020 в Токіо та чемпіонка підсумкового турніру "WTA Finals" у 2018 році. Світоліна виграла 16 турнірів "WTA" в одиночному розряді та 2 - в парному, 2 рази ставала півфіналісткою турнірів "Великого шолома" і 6 разів - чвертьфіналісткою. З початком повномасштабного вторгнення РФ Еліна Михайлівна зароблені від турнірів призові перераховувала на потреби Збройних сил України.

Артем Пивоваров

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО, фото-4

Артем Пивоваров - український співак в стилі нью-вейв поп. Пивоваров відомий такими хітами як "Дежавю", "Міраж" та "Думи". З початком повномасштабного російського вторгнення Артем Володимирович проводить благодійні концерти на підтримку ЗСУ і закуповує автомобілі, амуніцію, бронежилети та дрони для бійців.

Сергій Жадан

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО, фото-5

Сергій Жадан - один із найвідоміших сучасних українських письменників і фронтмен рок-гурту "Жадан і собаки". Жадан відомий такими творами як "Депеш Мод", "Ворошиловград", "Месопотамія" та "Інтернат". У 2022 році кандидатуру Сергія Вікторовича висунули на Нобелівську премію з літератури. Зараз Сергій Жадан допомагає українським військам, у тому числі знаходить автомобілі і віддає гроші з виступів гурту "Жадан і собаки" на закриття потреб бійців ЗСУ.

Олег Абрамичев

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО, фото-6

Олег Абрамичев - депутат Харківської міської ради і відомий волонтер, який з 2014 року допомагає ЗСУ. У 2020 році Абрамичев балотувався на пост мера Харкова і набрав 6,6% голосів, зайнявши четверте місце серед кандидатів. З початком повномасштабної війни Олег Євгенійович посилив свою волонтерську діяльність і зараз допомагає українській армії, насамперед, автомобілями.

Володимир Дантес

Жадан, Дантес, Пивоваров і Сапронов. ТОП відомих харків'ян, які допомагають ЗСУ, - ФОТО, фото-7

Володимир Дантес - український співак у стилі поп і колишній учасник гурту "ДіО.фільми". Гурт відомий такими хітами як "Мені вже 20" та "Оля". Зараз Дантес допомагає Збройним силам України, в тому числі автомобілями і бронежилетами.

Нагадаємо, що редакція сайту 057 розповідала про п'ять відомих харків'ян, які зі зброєю в руках захищають Україну. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#відомі #харків'яни #волонтери #зсу #допомагають
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...