• Головна
  • Цікаві місця Харкова: як за день побачити багато визначних пам'яток?
Новини компаній
16:49, 24 листопада 2022 р.

Цікаві місця Харкова: як за день побачити багато визначних пам'яток?

Новини компаній

Приїхавши до нового міста, ми не завжди маємо час, щоб оглянути всі його пам'ятки. Але на екскурсію варто виділити хоча б кілька годин. А щоби ви встигли побачити максимум цікавого в Харкові, ми підготували для вас список незвичайних місць цього чудового міста.

Прогулянку рекомендуємо розпочати з відвідин Саржина Яру. Він розташований поруч із Павловим Полем. Тут є одне з харківських джерел мінеральних вод. Западина оточена чудовим парком, який у 2019 році повністю відреставрували. Це ідеальне місце для сімейного відпочинку. Можна погодувати качок у ставку, посидіти на лавці в тіні дерев або вирушити на спортивний майданчик.

Гарні краєвиди відкриваються з канатної дороги. Вона розпочинається на Сумській вулиці. Довжина повітряного моста складає 1,5 км. Поїздка на канатці займає приблизно 20 хвилин. Але пам'ятайте, щопонеділка вона не працює.

У парку Горького розташована визначна пам'ятка, яку називають Харківським Діснейлендом. Цей парк займає площу 130 га. У свій час тут було встановлено кілька застарілих радянських атракціонів. Але у 2012 році їх прибрали, а територію поділили на низку тематичних зон. Тут є навіть американські гірки, які сподобаються любителям екстриму. Для відпочинку з друзями можна вирушити до квест-кімнати або автодрому. Не забудьте покататися на оглядовому колесі. З висоти 55 метрів усе місто видно як на долоні. 

Цікаві місця Харкова: як за день побачити багато визначних пам'яток?, фото-1

Можливо, скоро Харків стане ще популярнішим серед туристів. Хоча це насамперед стосується любителів азартних ігор. На місцевих форумах пройшли чутки, що в місті планується відкриття філії однієї з найпопулярніших букмекерських контор. Наразі не дуже зрозуміло, наскільки такі плітки правдиві. Але закон про легалізацію азартних ігор уже ухвалено, тому все можливо. До речі, зробити ставку на улюблену команду сьогодні вийде через інтернет. А якщо потрапити на акції букмекерських контор, то можна одразу збільшити свій виграш.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...