Новини компаній
13:41, 24 листопада 2022 р.

Як купити Bitcoin на криптобіржі?

Новини компаній

Купувати Bitcoin можна найбільш безпечно та швидко через криптовалютні біржі, як в Україні, так і по всьому світу. Послідовність дій, як правильно купувати першу криптовалюту на біржах докладно розглянемо нижче.

Приклад, як купити Bitcoin на криптовалютній біржі

Можна обрати будь-яку криптовалютну біржу, щоб купити Біткоїн, але краще використовувати найбільш надійні і краще – українські криптобіржі, щоб було легше поповнювати рахунок з банківської картки, або іншими способами.

Знайти найкращі криптобіржі України можна в огляді журналу ПроБіткоїн за посиланням: https://probitcoin.com.ua/ukrainski-birzhi-kryptovaliut

Послідовність покупки Біткоїна на криптобіржі на 95% схожа для усіх бірж:

  • Відкриваємо офіційний сайт обраної біржі (чи офіційний мобільний застосунок).
  • Створюємо власний акаунт на біржі.
  • За необхідності проходимо верифікацію акаунту.
  • Поповнюємо біржовий гаманець зі своєї банківської картки (в гривнях).
  • Відкриваємо розділ конвертації чи спотової торгівлі на біржі.
  • Знаходимо торгівельну пару BTC/UAH (Bitcoin до української гривні).
  • Купуємо Bitcoin за гривні з балансу.

Надалі, куплені Біткоїни можна зберігати на балансі біржі, чи вивести на будь-який Bitcoin гаманець (більш надійний варіант, якщо обрати якісний Біткоїн гаманець, до якого доступ буде тільки у Вас).

Купувати тільки Bitcoin чи ще інші криптовалюти?

Ідеальної стратегії інвестування у криптовалюти не існує, завжди є ризики, про які кожен повинен думати самостійно, але можна дотримуватись декількох простих правил:

  • Купувати тільки відому криптовалюту з найбільшою капіталізацією (саме цим проектам довіряють інвестори по всьому світу, серед яких є багато професіоналів, які інвестують мільйони).
  • Не купувати криптовалюту на «всі» гроші. Потрібно виділяти «на крипту» тільки невелику частину свого інвестиційного бюджету.
  • Не купувати криптовалюту бід час її бурхливого росту ціни, бо за активним зростанням завжди приходить активний спад.
  • Раз на 1-2 роки реорганізовувати свій криптовалютний портфель (можуть з’являтися нові якісні криптовалюти з дуже великим потенціалом).
  • Не торгувати криптовалютою постійно, якщо не розумієтесь у трейдингу, бо з великою вірогідністю втратите власні кошти.

Цікавий факт: у більшості «публічних» інвесторів з багатьох країн саме Біткоїн займає від 10% до 30% з усього криптовалютного портфелю.

Чи можна заробляти на купленому Біткоїні?

Якщо Bitcoin куплено з ціллю тримати дуже довго, можна ще й трохи заробити на ньому.

На найбільших криптобіржах України та світу є криптодепозити, які працюють, як і валютні депозити в банках.

Можна відкрити криптодепозит на біржі та розмістити на ньому свої Біткоїни, та отримувати за це пасивний дохід (декілька відсотків річних).

Корисна порада: краще звертати увагу на безстрокові криптовалютні депозити, які можна закрити у будь-який час та вивести з них свої Біткоїни (наприклад, щоб за необхідності продати його та отримати прибуток під час зростання ціни).

Отже, тепер Ви будете знати, як можна придбати Bitcoin на криптобіржі в Україні (чи будь-які країні), бо це новий тренд довгострокових інвестицій, про які кожен повинен знати та вміти використовувати для власних цілей.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Bitcoin #криптобіржа
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...