• Головна
  • Митний брокер: переваги звернення до фахівця
Новини компаній
09:00, 29 листопада 2022 р.

Митний брокер: переваги звернення до фахівця

Новини компаній

Заповнення документації та проведення процедури митного оформлення можна проводити самостійно, але все частіше підприємці звертаються за допомогою до фахівця. Це пов'язано в першу чергу з тим, що є безліч нюансів у розмитненні та замитнені вантажів.

До законодавчої бази щорічно вносяться зміни, до кожної категорії товарів окремі вимоги, види та кількість податкових мит, оформлення товаросупровідної та дозвільної документації потребує поглиблених знань зовнішньої економіки, санітарних та екологічних норм.

Якщо ж вам необхідна детальна інформація, як насправді максимально заощадити кошти на митниці та отримати безкоштовну консультацію, читайте в цій покроковій інструкції.

Чим займається митний брокер?

Цей спеціаліст бере на себе основні дії з митного очищення вантажу, включаючи декларування, перевірку документації, отримання сертифікатів та підготовку договорів купівлі-продажу, розрахунок мит та акцизних зборів, пред'явлення вантажу митним органом, спілкування з представниками митниці.

 Митний брокер: переваги звернення до фахівця, фото-1

Довіряючи процес, митному брокеру, клієнт запобігає можливим проблемам, додатковим витратам і відстроченню митного очищення.

Переваги митного брокера:

  • Налагоджена система торгових операцій на експорт та імпорт. Завдяки швидкому та ефективному оформленню товару на митниці підприємцям легше налагодити бізнес та навіть вийти на новий рівень збуту. Постачання за кордон та ввезення імпортної продукції відрізняються низкою складнощів, які з легкістю допоможе вирішити митний брокер.
  • Висока швидкість митного очищення. Досвідчений та кваліфікований брокер забезпечить своєчасне та правильне оформлення вантажу, виключить відстрочки та передоплати, передбачить можливі ризики та повідомить попередньо про них клієнта.
  • Відсутність проблем та недоліків з документацією товаросупровідного та дозвільного стандарту. Кваліфікована допомога у підготовці документів, укладання договору купівлі-продажу, знання та вміння отримувати в короткі терміни сертифікати якості, екологічної та санітарної безпеки дозволяють на ранньому етапі митного очищення прийняти комплекс рішень щодо прискорення та підвищення ефективності процедури.
  • Сучасні інструменти та автоматизована система обміну даними з митницею. Досвідчені митні брокери використовують у роботі програми останньої версії з урахуванням нововведень у законодавчій базі. Це забезпечує правильне здійснення всіх етапів митного очищення. Будь-які зміни у митному оформленні вже є в автоматизованій системі.
  • Мінімум ризику відстрочення отримання товару. Правильна оцінка ризиків, підбір оптимальної схеми дій у конкретному випадку дозволяє мінімізувати ймовірність затримки вантажу на митному терміналі.

Замовити послугу митного оформлення в компанії M-Group

Наша компанія спеціалізується на проведенні таких митних процесів як розмитнення та замитнення вантажу, допомога у пошуку складського приміщення, вирішення складних питань митного характеру, консультування з приводу всіх необхідних документів для оформлення на митниці. Замовити консультацію можна на нашому сайті або за телефоном.

Джерело наданої інформації https://tamognia-prosto.com.ua/

Первинна консультація за телефоном 097-257-66-60

чи у нас в офісі:

м. Київ, вул. Григоренка 39б оф 40.

м. Львів, вул. Коперника 11, оф 17

м. Тернопіль, вул. Текстильна 28А, оф. 3

пункт пропуску Ягодин, с. Старовойтове, вул. Прикордонників

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
12:18, 7 травня
live comments feed...