Новини компаній
13:00, 10 листопада 2022 р.

Найсоковитіша піца в Харкові

Новини компаній
Найсоковитіша піца в Харкові

Сучасний ритм життя іноді не залишає людям часу на приготування смачних та поживних страв. Саме тому стало так популярне доставлення різноманітної їжі. Хтось віддає перевагу бургерам, інші люблять суші, але найпопулярнішою стравою завжди залишається піца. Вона ідеально підходить для тихого та затишного вечора зі своєю другою половинкою, для великої та галасливої компанії, а також для несподіваних гостей.

Різноманітність смаків

Якщо вам потрібна доставка піци Харків, сміливо звертайтеся до сімейної піцерії Bella Mozarella. Тут ви знайдете страву на свій смак і зможете насолодитися величезною кількістю начинки та сиру.

Для любителів страв із птиці в меню є піци з куркою, наприклад Аве Цезар. Сюди входять класичні інгредієнти сала Цезар, подані з однойменним соусом на пишному тісті. Також є піца з куркою та грибами, в якій ідеально поєднується білкова їжа з вершковим соусом та двома видами сиру. Така страва точно не залишить байдужими ваші смакові рецептори. У меню також є піца, яка досі викликає нескінченні суперечки: піца з куркою та ананасами.

Любителі більш ситних страв оцінять піци з телятиною, мисливськими ковбасками, шинкою або пепероні. Різноманітні поєднання з білими та червоними соусами, овочами та різними видами сирів створюють багатий вибір піци на будь-який смак та для будь-якого приводу.

Ще однією стандартною і всіма улюбленою стравою є піца Чотири сири. Смак ніжного та соковитого шматочка такої піци ви не забудете ніколи. Вона ідеально підійде для вегетаріанців, які вживають молочні продукти. Також для них передбачені в меню овочеві піци та піца з морепродуктами.

Замовляючи доставку піци в Харкові, ви можете доповнити обрану страву бажаними інгредієнтами. Так, наприклад, вибравши стандартну Маргаритту, ви можете додати до неї всі види м'яса та створити власну суперм'ясну піцу. Але якщо цього вам буде замало, то у вас є можливість доповнити замовлення сирним бортом. Багато людей не їдять скоринку з піци, тому що вона суха і жорстка, але якщо замовити піци з сирними бортами, то ви точно не залишите ні крихти в коробці. А якщо ви не можете визначитися зі смаком піци, то просто замовте дві половинки піц з різними начинками та насолоджуйтесь різним смаком за однією ціною.

Інші страви

Крім піци в меню ви знайдете інші страви на будь-який смак. Декілька видів салатів дозволять доповнити ситну вечерю легкою закускою. Не хочете піцу? Тоді відкрийте для себе нове меню — Паніні Фріто з куркою, м'ясом чи лососем. Такий італійський сендвіч здатний замінити повноцінний обід чи вечерю.

Якщо ви прийшли додому після роботи та хочете повечеряти гарячою ресторанною стравою, то італійська паста — це найкращий вибір. Їх існує кілька видів, тому просто підберіть страву на свій смак, зачекайте доставлення 59 хвилин і насолоджуйтеся ароматною пастою прямо вдома.

Оновлений сайт зручніший у користуванні ніж будь-коли, тож у меню ви без проблем знайдете перші страви, м'ясні та рибні обіди, і звичайно різноманітні закуски. Ну а на десерт завжди ідеальним варіантом буде чизкейк чи класичний наполеон.

Замовляти їжу — це вигідно

При будь-якій нагоді завжди доречно буде замовити готову їжу. Вже давно минули часи, коли господині проводили цілий день на кухні, щоб пригостити своїх гостей домашніми закусками. Сьогодні ознакою гостинності вважаються абсолютно інші речі, а їжу можна і замовити, особливо якщо вона смачна та якісна. У сімейній піцерії також діють знижки на комбосети піц, що особливо вигідно, коли ви замовляєте їжу на велику компанію. Також на самовивіз з Сумськї 73 діє знижка — 10 відсотків, а знижка для іменників — 15 відсотків. Збирайтеся з друзями, відпочивайте з сім'єю або просто насолоджуйтесь самотністю, але тільки з піцою від піцерії Bella Mozarella.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...