• Головна
  • Яку базу використати для густої пари?
Новини компаній
15:00, 7 листопада 2022 р.

Яку базу використати для густої пари?

Новини компаній

Будемо чесні, адже всі ми любимо вейпінг за те, що електронні сигарети дозволять нам випускати приємну густу пару з неймовірно смачним та ароматним шлейфом. Вейпінг навіть крутіший, ніж парфумерія. Адже тут поєднується і аромат, і смак, і навіть пара. А кількість смаків, яка в принципі існує у вейпінгу, навіть складно собі уявити. І коли нам здається, що виробники вигадали вже всілякі композиції, вони створюють щось ще більш унікальне та неповторне. Але навіть незважаючи на різноманітність заводських жижек, немає нічого кращого за власне приготовані. Цю думку поділяють із нами дуже багато вейперів. У цій статті ми з вами розберемо, як створити рідину, яка зможе створювати дуже густу пару і які компоненти для цього знадобляться.

Яку базу використати для густої пари?, фото-1

В першу чергу нам потрібна база для вейпа 70/30. Це готова суміш, у складі якої всього два компоненти – рослинний гліцерин та пропіленгліколь. Ще ви можете зустріти позначення VGPG. Гліцерин допоможе нам випускати дуже багато пари, тому у складі бази його аж 70%. А пропіленгліколь відповідатиме за те, щоб ви яскраво відчували смак та аромат обраної вами аромки. Супер насиченою вона не буде, оскільки PG тут лише 30%, але приємні відчуття обов'язково залишаються.

Другий та не менш важливий компонент рідини для електронних сигарет – це ароматизатори. Тут відпускайте свою фантазію та створюйте неповторні вейп-шедеври, якщо захочеться. У вас завжди є вибір - парити класичні аромки, парити мікси, які пропонує виробник, або ж створювати свої власні мікси, поєднуючи кілька аромок з різних категорій.

Третій компонент не обов'язковий, оскільки він підходить не всім. Йдеться про нікотин. Вейпери використовують його для того, щоб вгамувати свій нікотиновий голод, який утворився, коли вони курили сигарети. Існує два види нікотину, які ви можете використовувати для створення своїх жижок – органічний та сольовий. Незважаючи на те, що мета у них одна, але все ж таки це практично різні речовини, які заправляються в різні електронні сигарети. До речі, органічний нікотин вже може міститися у готовій базі разом із VG та PG. Сольовий нікотин ви заправляєте окремо.

Де знайти всі компоненти, які знадобляться для самозамісу?

Готові бази, гліцерин та пропіленгліколь окремо, аромки, нікотин, тари для самозамісу, електронні сигарети та розхідники ви можете знайти в інтернет-магазині Vaper`s Lab! Чому саме цей вейшоп? Адже саме ця компанія поєднує у собі найкращі якості – приємні ціни, високу якість продукції, швидку доставку та приємне обслуговування. До Vaper`s Lab хочеться завжди повертатися. Посилання

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#База для вейпу
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...