Новини компаній
11:00, 4 листопада 2022 р.

Проекти дизайну інтер'єру

Новини компаній

Після купівлі власної нерухомості багато нових господарів хочуть кардинально змінити планування і дизайн інтер'єру. Але дуже часто бажання можуть не співпадати із реальними технічними можливостями приміщення. Для складання якісного дизайн-проекту інтер'єру приміщення потрібно звернутися до досвідченого фахівця, який допоможе підібрати потрібну кольорову гаму, а також задовольнити усі бажання замовників, створивши при цьому неповторний стиль житла.

Проектів дизайну інтер'єру є велика кількість. У деяких випадках досить розібратися з тим як будуть розставлені меблі, що вимагатиме створення тільки ескізу проекту. Ескізний проект не дасть можливості зробити точні розрахунки, але допоможе з визначенням основної колірної гами і враховуватиме основні особливості інтер'єру. Для авторських проектів знадобиться великий комплект необхідних документів. Багато залежить від бажання господарів витратитися на створення комфортного та затишного житла. Досвідчений дизайнер зможе розробити унікальний дизайн, в якому висловлять усі побажання від клієнтів.

Проекти дизайну інтер'єру бувають трьох видів:

1. Стандартний проект дизайну інтер'єру. Такий проект не зможе в деталях передати всі особливості та нюанси, але буде зрозуміла загальна картина. Це дозволить виконавцям розпочати виконання робіт. Для створення стандартного проекту потрібна загальна візуалізація приміщення та прості креслення. Виконати ці роботи нескладно від руки, або в крайньому випадку у найпростішому графічному редакторі.

2. Повний проект дизайну інтер'єру. Якщо замовники дуже уважні до дрібних деталей, необхідно розробити повний проект дизайну інтер'єру. У цьому варіанті недостатньо лише креслень та попередніх даних. Потрібна докладна 3-D візуалізація приміщення, а також артикули всіх необхідних меблів.

3. Авторський проект дизайну інтер'єру. У цьому варіанті дизайнер повністю контролює всі роботи, необхідні в процесі ремонту приміщення, враховує будь-які дрібні нюанси і особисто перевіряє якість всіх елементів майбутнього інтер'єру. За погодженням з клієнтом найнятий дизайнер може брати участь у закупівлі будматеріалів та займатися підбором необхідних меблів.

Підготовлений досвідченим фахівцем дизайн-проект детально передасть атмосферу готового приміщення, його неповторний стиль і позбавить маси непотрібних клопотів, таких як пошук необхідного відтінку фарб.

За матеріалами s2s-architect.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#S2S_Architect
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...