• Головна
  • У Харкові заарештовані на 12 мільйонів корпоративні права підприємства: серед його співзасновників росіяни
14:59, 25 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

У Харкові заарештовані на 12 мільйонів корпоративні права підприємства: серед його співзасновників росіяни

У Харкові заарештовані на 12 мільйонів корпоративні права підприємства: серед його співзасновників росіяни

Новобаварською окружною прокуратурою м. Харкова здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом колабораційної діяльності (ч. 4 ст. 111-1 КК України).

За даними слідства, на території Новобаварського району м. Харкова розташовано підприємство, основним видом діяльності якого є виробництво промислового холодильного та вентиляційного устаткування. Серед його співзасновників — ТОВ, яке зареєстровано у Московській області рф, інформує Харківська обласна прокуратура. 

Компанія отримує в Україні прибуток від господарської діяльності харківського підприємства та сплачує податки до державного бюджету рф, фінансуючи війну в Україні. Також існує значний ризик, що автомобілі, які є на балансі підприємства, можуть бути передані або використані в якості матеріальних ресурсів на потреби зс рф.

19 жовтня Жовтневий районний суд міста Харкова задовольнив клопотання прокурора та наклав арешт на корпоративні права російського ТОВ у сумі майже 12 млн гривень та на п’ять транспортних засобів вартістю близько 2 млн гривень.

Наразі триває передача активів в управління АРМА.

Досудове розслідування проводять слідчі СВ поліції №1 Харківського районного управління поліції №3 ГУНП в Харківській області за оперативного супроводу співробітників Управління СБУ в Харківській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #росія #підприємство #прокуратура
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...