• Головна
  • Харків’яни, чиє житло постраждало, можуть безкоштовно замовити контейнери-бункери для сміття
16:29, 21 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Харків’яни, чиє житло постраждало, можуть безкоштовно замовити контейнери-бункери для сміття

Харків’яни, чиє житло постраждало, можуть безкоштовно замовити контейнери-бункери для сміття

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» продовжує вивозити великогабаритні побутові відходи, які збираються у спеціальні контейнери-бункери.

Як повідомили на підприємстві, вони встановлюються у всіх районах міста відповідно до графіка, погодженого з районними адміністраціями. Такі контейнери заповнюються дуже швидко, оскільки користуються попитом через великий об’єм місткості. 

За час воєнного стану від обстрілів постраждало багато контейнерів-бункерів та євро- контейнерів об’ємом 1,1 куб. м, що належать підприємству. Контейнери-бункери, які менше постраждали в результаті обстрілів, відновлюють, якщо ж це неможливо – замінюють на інші.

«Ініціатива нашого підприємства для харків'ян, чиє житло постраждало внаслідок обстрілів окупантів, — можливість безкоштовного замовлення контейнера-бункера, який надається мешканцям багатоповерхових будинків та мешканцям приватного сектору міста Харкова», - повідомив директор підприємства Олексій Артикуленко.

За його словами, у таких випадках час встановлення контейнерів-бункерів визначається спільно з громадянами, які звернулися з таким проханням.

19 жовтня було перевірено, як ведеться така робота у Холодногірському районі. За даними підприємства, побутові відходи контейнерами-бункерами в районі вулиць Волонтерської, Рилєєва, Озерянської та провулка Крутогорського вивозяться з перших днів війни. Зокрема, за останні три місяці було вивезено понад 1,3 тис. куб. м великогабаритних відходів.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #контейнери #сміття
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...