• Головна
  • Харківський “Металіст” в драматичному матчі перемагає “Ворсклу” і виходить на третє місце в чемпіонаті, - ВІДЕО
15:29, 15 жовтня 2022 р.
Надійне джерело

Харківський “Металіст” в драматичному матчі перемагає “Ворсклу” і виходить на третє місце в чемпіонаті, - ВІДЕО

Харківський “Металіст” в драматичному матчі перемагає “Ворсклу” і виходить на третє місце в чемпіонаті, - ВІДЕО

Сьогодні, 15 жовтня, у матчі 7-го туру української Прем‘єр-ліги футбольний клуб харківський «Металіст» приймав на стадіоні «Авангард» полтавську «Ворсклу».

В першому таймі ігровою перевагою володіла команда Віктора Скрипніка.

Нам 18-й хвилині удар Юрченка з лінії штрафного майданчика впевнено парує голкіпер “Металіста”.

Пізніше Степанюк мав чудову нагоду замкнути простріл у воріт Костика, але не зміг якісно обробити мʼяч.

Але несподівано завершення першого тайму стало гольовим для харківʼян. На 44-й хвилині після навісу у штрафний майданчик полтавчан Прядун поборовся з Різником за мʼяч, здавалося голкіпер «Ворскла» вже виграв дуель, але несподівано випустив шкіряну кулю з рук і швидкий Прядун бʼє в порожні ворота 1:0!

А початок другого тайму видався ще більш вдалим для “Металіста”.

На 49-й хвилині Різник невдало вибив мʼяч і Танковський видав чудовий пас на Прядуна, який знайшов в штрафному Каплієнко і захисник “Металіста” точно бʼє з лінії воротарської 2:0!

Каплієнко забиває вдруге поспіль в чемпіонаті і взагалі це другий гол його за “Металіст”.

Здавалося, що харківʼяни, які здобули солідну перевагу і далі будуть володіти ініціативою, але “Ворскла” швидко продемонструвала, що без боя вона сьогодні здаватися не збирається.

На 54-й хвилині Кравчук сильно пробив у штрафному і мʼяч після його улара рикошетом від Чайковського влітає у ворота Костика - 2:1.

Але не пройшло і двох хвилин, як гравці “Металіста” знову збільшили різницю в рахунку. Харків'яни швидко ввели м'яч з ауту на Прядуна, і захисники “Ворскли” проспали вихід форварда “Металіста” віч-на-віч з воротарем. Прядун обігрує Різника і забиває порожні ворота — 3:1. Нападник харківʼян забиває свій пʼятий м'яч у чемпіонаті і наздоганяє в бомбардирській гонці Артема Довбика.

А на 63-й хвилині один зі своїх кращих сейвів і житті зробив Костик, якій двічі врятував ворота харківʼян після ударів впритул.

На 80-й хвилині “Ворксла” знову скорочує різницю в рахунку до мінімального. Кравець навісив у штрафну з лівого флангу — Ралюченко стрибає, але пропускає мʼяч на Марлісона, який після виходу сам-на-сам забиває гол - 3:2.

На останніх хвилинах полтавчани спробували піти на останній штурм. Навіть голкіпер Різник пішов в атаку, але всі спроби “Ворскли” зрівняти рахунок виявились безрезультатними.

Друга перемога поспіль та четверта в чемпіонаті дозволила “Металісту” тимчасово піднятися аж третю сходинку у турнірній таблиці, відразу після “Дніпра-1” та “Шахтаря”.



Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Металіст #Ворскла #УПЛ
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...