• Головна
  • Адвокатське Об'єднання «Захист» – найбільше юридичне об’єднання
Новини компаній
17:00, 14 жовтня 2022 р.

Адвокатське Об'єднання «Захист» – найбільше юридичне об’єднання

Новини компаній
Адвокатське Об'єднання «Захист» – найбільше юридичне об’єднання, фото-1

В нашому штаті більше 50 кваліфікованих спеціалістів, які спеціалізуються на цивільних, кримінальних, адміністративних справах, та постійно підвищують свій професійний рівень. Ми завжди націлені на досягнення максимального результату для наших клієнтів.

На всій території України з 2011 року, у нас відкрито більше 20 філіалів, два офіси в Києві, офіс Харкові, Львові, в місті Дніпро, Вінниця , Запоріжжя, Миколаїв, Кривий Ріг, Полтава, в місті Рівне, Суми, Кропивницький а також два офіси в Одеській області з головним офісом в місті Одеса.

Адвокатське Об'єднання «Захист» – найбільше юридичне об’єднання, фото-2

Не дивлячись на важку ситуацію в країні, наше Адвокатське Об’єднання працювало у локдаун 2020 році, воєнний стан та продовжує працювати, щоб надавати допомогу нашим клієнтам.

Філія Адвокатського об’єднання «Захист», яка знаходиться в центрі міста Харкова, один з найстаріших філіалів в нашому об’єднанні. Звернувшись до нас за допомогою в місті Харкові для вирішення проблем, Ви отримаєте ефективну, якісну правову допомогу, індивідуальний підхід до Вашої проблеми, вирішення проблем в найкоротші строки та розумні ціни. Ми завжди готові знайти вихід з важкої ситуації клієнта.

Ми здійснюємо представництво у:

  • державних органах, органах місцевого самоврядування, організаціях, установах будь-яких форм власності;
  • суді першої, апеляційної, касаційної інстанцій;
  • правоохоронних органах, і т.д.

Адвокатське об’єднання «Захист», пропонує свою допомогу по захисту Ваших порушених прав та звільняє Вас від судової волокіти.

Адвокатське Об'єднання «Захист» – найбільше юридичне об’єднання, фото-3

Звертайтесь за допомогою на безкоштовну гарячу лінію – 0800403303, а також підписуйтесь на наші соціальні мережі в Інстаграм, Фейсбук, Телеграмі та Ютубі, де ми публікуємо новини у сфері юриспруденції та роз’яснення чинних законів та прав громадян.

Для більш детальної інформації щодо нашої компанії Ви можете звернутися за посиланням на наш сайт: https://zahist.in.ua/

Наші соцмережах:

Інстаграм: https://www.instagram.com/ao_zahist/?hl=ru

Телеграм посилання, де Ви можете отримати допомогу онлайн та записатись на консультацію до юриста: https://t.me/Advocat_association_Zahist.

Будемо раді Вам допомогти!!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...