• Головна
  • Олександр Рибка: «У матчі з «Шахтарем» постараємось викластися на всі 100 відсотків»
13:01, 1 жовтня 2022 р.

Олександр Рибка: «У матчі з «Шахтарем» постараємось викластися на всі 100 відсотків»

Олександр Рибка: «У матчі з «Шахтарем» постараємось викластися на всі 100 відсотків»

Капітан жовто-синіх Олександр Рибка поділився думками про матч «Металіста» з донецьким «Шахтарем», який відбудеться у суботу, 1 жовтня, на «Арені Львів». 

Про це інформує пресслужба харківського клубу.

— Олександре, чи відчуває команда якусь особливу напругу, враховуючи, що їй протистоятиме «Шахтар»?

— За перемогу над будь-якою командою дають три очки, тому ми готуємось до цього суперника, як і до будь-якого іншого. Але всі розуміють, що гра буде цікавою, ми до неї готувалися два тижні. Вважаю, що наша команда зараз в хороших кондиціях. І завтра на полі ми постараємось викластись на всі 100 відсотків й отримати той результат, на який чекають всі харківські вболівальники.

— Ти грав за «Шахтар» свого часу. Чи є у зв'язку з цим особливі відчуття перед зустріччю з колишнім клубом?

— Авжеж, є певні емоції, тому що я провів хороший відрізок кар'єри у цій команді, грав у Лізі чемпіонів. Тому мені дуже цікаво зустрітися зараз з цим суперником. Ну і я теж докладу максимум зусиль, щоб наша команда позитивно завершила цю гру.

— Що можеш сказати про сьогоднішній «Шахтар»? Як вважаєш, після втрати легіонерів гірники змінили свій звичний ігровий стиль?

— Авжеж. Прийшов новий тренерський склад і трохи змінився їх малюнок гри. У них є молоді перспективні футболісти, які грають за молодіжну й національну збірну України. Для нас буде теж невеличка перевірка сил на фоні команди, яка бере участь у Лізі чемпіонів.

— Довга пауза у чемпіонаті якимось чином вплинула на нашу команду?

— До нас прийшов новий гравець Ігор Чайковський. Я думаю, що ми добре попрацювали, зіграли дві товариські зустрічі. Тренерський штаб мав графік і ми його виконали. Я вважаю, що ми готові на 100 відсотків до зустрічі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Шахтар #Металіст #УПЛ #Рибка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...