• Головна
  • Застрілили, коли йшов вулицею: на Харківщині у звільненому селі ексгумували тіло чоловіка, вбитого окупантами, - ФОТО
14:27, 22 вересня 2022 р.

Застрілили, коли йшов вулицею: на Харківщині у звільненому селі ексгумували тіло чоловіка, вбитого окупантами, - ФОТО

Застрілили, коли йшов вулицею: на Харківщині у звільненому селі ексгумували тіло чоловіка, вбитого окупантами, - ФОТО

17 вересня прокурори Богодухівської окружної прокуратури Харківської області спільно зі співробітниками поліції ексгумували тіло 68-річного чоловіка, який загинув від рук російського військовослужбовця.

За даними слідства, 5 травня 2022 року в окупованому на той час с. Макарове Золочівської об’єднаної територіальної громади військовослужбовець РФ застрелив місцевого мешканця, який йшов вулицею села. Трагедія сталась на очах брата загиблого, який здалеку бачив, що окупант здійснив декілька пострілів, інформує Харківська обласна прокуратура.

Застрілили, коли йшов вулицею: на Харківщині у звільненому селі ексгумували тіло чоловіка, вбитого окупантами, - ФОТО, фото-1

Попередньо встановлено, що військовослужбовець стріляв з автоматичної зброї з прицілом – спочатку по ногах чоловіка, а потім вистрілив йому в спину.

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 КК України – порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством.

Тіло загиблого направлено до судово-медичної установи для проведення судово-медичної експертизи.

Застрілили, коли йшов вулицею: на Харківщині у звільненому селі ексгумували тіло чоловіка, вбитого окупантами, - ФОТО, фото-2

Досудове розслідування триває. Проводяться всі необхідні слідчі дії, направлені на повне, всебічне фіксування злочинів, встановлення причетних осіб.

Ексгумація проводилась спільно зі співробітниками відділення поліції №2 Богодухівського районного відділу поліції ГУНП в Харківській області.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #окупанти #військовийзлочин
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...