• Головна
  • Як український бренд Piel Cosmetics підтримує ЗСУ
Новини компаній
15:00, 20 вересня 2022 р.

Як український бренд Piel Cosmetics підтримує ЗСУ

Новини компаній

Війна, яка так неочікувано прийшла в нашу Україну та наші з вами життя, докорінно раз та назавжди змінила життя українців причому мова зараз не лише про особисте життя, але й про життя на рівні виробників з брендами. Не дивлячись на те, що багато компаній, котрі раніше вели свою роботу в Україні, припинили свою діяльність або ж виїхали за кордон, все ж залишаються і ті серед них, хто вирішив залишитися та активно допомагати українським воїнам й захисникам.

Це зовсім не дивно оскільки з початком в Україні воєнних дій досить велика кількість українських підприємців вступила на шлях роботи та активної допомоги армії. Якщо вам теж цікаво як саме українські бренди працюють в умовах воєнного часу та відповідно який внесок вони роблять в нашу перемогу, хочемо трохи більше разом із вами розглянути це питання на прикладі https://ua.pielcosmetics.com/catalog/aktivnye-syvorotki/, відомого українського бренду ефективної доглядової косметики Piel Cosmetics.

Як український бренд Piel Cosmetics підтримує ЗСУ, фото-1

Трохи про косметику Piel Cosmetics

Piel Cosmetics – відомий в нашій країні бренд натуральної й дієвої, а також унікальної доглядової косметичної продукції для волосся та шкіри, котрий виготовляється на основі цитрату срібла та низькомолекулярної гіалуронової кислоти. Саме завдяки вдалому поєднанню цих компонентів високої ефективності вдається отримати відмінний видимий результат. Зокрема зараз ми говоримо про те, що косметика:

  • дійсно допомагає розв'язувати проблеми волосся та шкіри;
  • дарує красу та забезпечує турботу;
  • уповільнює процес старіння дерми.

Основною місією компанії Piel свого часу стало та надалі продовжує бути саме відкриття перед широким загалом користувачів світу ефективних косметичних засобів, котрі створюються з постійним використанням високих технологій. Зазначений український бренд було створено ще у 2010 році Ярославом Процьком, котрий з самого початку своєї роботи в цій сфері намагався об'єднати навколо цієї справи найкращих у своєму роді фахівців, що їм можна було б без роздумів та вагань довіряти шкіру клієнток.

Як український бренд Piel Cosmetics підтримує ЗСУ, фото-2

Зараз вже можна робити впевнений висновок стосовно того, що зусилля не були марними та дали свій результат, адже всі без виключення косметичні серії Piel Cosmetics https://ua.pielcosmetics.com/catalog/kremy-dlya-litsa/ заслужили довіру та любов уже більш як двадцять п'ять тисяч українок.

До речі, регулярне домашнє використання зазначеної косметики дозволяє всім без виключення жінкам виглядати так, ніби вони часто відвідують свого персонального косметолога. Додатковою перевагою магазину бренду Piel Cosmetics можна також вважати можливість консультування з професійним та кваліфікованим косметологом, завдячуючи якому процес вибору косметики стане ще більш приємним та ефективним.

Робота Piel Cosmetics під час війни. Як саме бренд допомагає українській армії?

За перебігом воєнних подій сьогодні ми із вами стежимо кожного дня з екранів ТВ. А що ж тим часом відбувається тут, в тилу? Після раптового російського вторгнення велика кількість бізнесменів з підприємцями почали вносити свій вклад в допомогу українській армії та відповідно допомогу біженцям. Кожен з них використовує як фінансові, так і зовнішні з внутрішніми ресурсами, котрі має у своєму власному розпорядженні.

Не виключення в наш час і компанія Piel Cosmetics. Не будемо приховувати, напад армії росії став справжнім шоком для всієї країни. В перші дні війни кожен працівник компанії відчував жах через те, що відбувається в країні, страх за своїх близьких та відповідно бажання гарантувати безпеку кожному.

Як український бренд Piel Cosmetics підтримує ЗСУ, фото-3

Після проведеного в колі працівників компанії обговорення було одноголосно прийнято рішення за те, аби бренд залишився в Україні та продовжив свою активну роботу. Оскільки компанія може бути корисна на своєму місці, звісно потрібно обов'язково робити все для підтримання економіки нашої країни. Уже з першого дня воєнного вторгнення компанія почала переводити на потреби армії аж 35 відсотків від суми всіх своїх замовлень. Станом на сьогодні сума уже зібраної фінансової допомоги рівна вже понад шість сотень тисяч гривень. Зокрема зазначені фінанси були використані на допомогу Охматдиту, а також:

  • фарбування автомобіля для військових;
  • було перераховано гроші на придбання турнікетів з тепловізорами та дронами;
  • матеріальну доп. для оснащення нашої розвідки;
  • та для втілення в життя багатьох інших потреб.

До слова, вже в перші дні війни бренд передав військовим та медичним закладам абсолютно всі свої залишки запасів антисептичних засобів, а це понад 4000 антисептиків.

Якщо і ви бажаєте долучитися до приємної ініціативи, а саме до допомоги армії та нашим ЗСУ, приєднуйтеся до ініціативи, що її пропонує сайт косметики Piel Cosmetics. Не будьте байдужими та черствими, адже купуючи тут косметичні засоби, ви робите свій вклад в перемогу та даєте косметичному бренду можливість допомагати Збройним силам України відправляючи 35 відсотків на армію з кожного свого замовлення. Розповідайте про добру ініціативу своїм друзям зі знайомими, давайте наближати перемогу разом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...