• Головна
  • Як правильно вибрати нові пластикові вікна? Критерії вибору вікон
Новини компаній
16:10, 15 вересня 2022 р.

Як правильно вибрати нові пластикові вікна? Критерії вибору вікон

Новини компаній

На протязі останніх декількох років відбулося різке зростання комунальних тарифів. Це змусило багатьох жителів міст, містечок та сіл України замислитися про утеплення своїх приватних будинків та квартир. Люди масово розпочали процес заміни старих вікон, зайнялися склінням балконів з утепленням стін й фасадів будинків, а також заміною простих котлів на сучасні енергоефективні. Завдячуючи всім цим змінам вдалося суттєво зменшити переплати за газ з опаленням та електрикою.

Ви теж бажаєте встановити нові пластикові вікна аби зберегти в своєму домі затишок, тепло та тишу? Раптом ви затіяли ремонт та хотіли б поставити нові вікна ПВХ, проте нічого не тямите у процесі їх вибору, тоді не варто раніше часу засмучуватися.

Пропонуємо вам разом із нами розглянути декілька основних порад щодо вибору металопластикових вікон, котрі допоможуть обрати ідеальну продукцію для вашого дому, що вірою та правдою служитиме багато років.

Основні переваги пластикових нових вікон

Як правильно вибрати нові пластикові вікна? Критерії вибору вікон, фото-1

Раніше під час будівництва житлових об'єктів спеціалісти активно використовували дерев'яні вікна. Сьогодні ж на зміну їм прийшли чудові металопластикові віконні конструкції, котрі зараз вважаються одним з кращих рішень сучасності не лише для новобудов, але й для житла вторинного сегменту. Серед основних причин популярності віконних конструкцій, характерні їм:

  • функція тепло зберігання та шумоізоляція;
  • довговічність та високий рівень зносостійкості;
  • естетичний зовнішній вигляд, простота в догляді та зручність експлуатації;
  • відмінна екологічність та відсутність шкідливого впливу пластикових вікон на людей й оточуюче середовище;
  • висока безпека (пластикові вікна з протизламною фурнітурою).

На що саме варто звернути увагу, обираючи нові металопластикові вікна для дому?

Як правильно вибрати нові пластикові вікна? Критерії вибору вікон, фото-2

Якщо вам необхідна заміна пластикових вікон в домі, пам’ятайте, що вибір ПВХ вікон – надзвичайно відповідальне завдання. Саме тому ні в якому разі не варто поспішати або ж віддавати перевагу першим ліпшим конструкціям. В процесі придбання обов'язково зверніть увагу на такі основні критерії вибору вікон як:

  • Хороші вікна – не найдешевші вікна. Для виготовлення якісних конструкцій необхідна закупка сировини першокласної якості, що вартує грошей.
  • Пластик, фурнітура, скло, металеве армування та ущільнювач обов'язково мають бути високої якості та з окремою гарантією інакше економія на матеріалах й фурнітурі негативно проявить себе уже з приходом перших холодів.
  • Довіряйте компанії, яка веде успішну багаторічну роботу з вікнами одного виробника. Якщо ви вирішили звернутися в компанію, де вам запропонують більше п'яти різноманітних варіацій віконних конструкцій з різним терміном гарантії та різного виробництва, не варто чекати допомоги та експертної думки. Зазвичай такі підприємства цікавить лише їх заробіток, а не рекомендації клієнтів з репутацією.
  • Звертайте увагу на те, чи компанія, де ви збираєтеся замовляти пластикові вікна, являється офіційним представником того чи іншого бренду. Таким чином можна буде виключити ймовірність потрапляння під вплив шахраїв та недобросовісних продавців, котрі бажають наживитися на своїх клієнтах.
  • Варто приділити увагу вибору типу відкривання стулок вікон. Додатково необхідно визначитися із тим, який профіль ПВХ обирати: стандарт, преміум чи може економ (цей момент залежатиме від вимог до теплоізоляції з фінансовими можливостями замовників).

Як бачите, вибір нових пластикових вікон – справа не проста. Необхідно бути уважними та довіряти лише професіоналам своєї справи таким як спеціалісти української компанії «Вікна КОРСА». Саме працівники цієї компанії готові допомогти вам без будь-яких проблем замінити старі вікна на нові REHAU аби таким чином ви змогли отримати від покупки не лише естетичне задоволення, але й велику кількість вагомих переваг.

Запишіться на безкоштовну консультацію, отримайте професійну рекомендацію по підбору вікон та зовсім скоро зможете насолодитися оновленим інтер'єром та екстер'єром свого затишного дому.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...