• Головна
  • Ґвалтували підлітків, катували полонених і кидали гранати в підвали з людьми. ТОП шокуючих перехоплень розмов окупантів на Харківщині, - ВІДЕО
15:06, 18 вересня 2022 р.

Ґвалтували підлітків, катували полонених і кидали гранати в підвали з людьми. ТОП шокуючих перехоплень розмов окупантів на Харківщині, - ВІДЕО

Сім шокуючих перехоплень розмов російських окупантів у Харківській області.

За час повномасштабної російсько-української війни весь світ дізнався про велику кількість жахливих воєнних злочинів, скоєних солдатами РФ. Зґвалтування, катування, вбивства та мародерство - все це окупанти робили і роблять в Україні, в тому числі і на Харківщині. І деякі з цих огидних злочинів стали відомі завдяки перехопленням українських спецслужб.

Редакція сайту 057 розповідає про сім шокуючих телефонних розмов російських військових, перехоплених СБУ та ГУР на Харківщині.

Команда стріляти в цивільних

12 березня СБУ опублікувала перехоплення розмови російських військових, які обговорювали команду стріляти в цивільних у Харкові. Тоді армія РФ кидала все більше сил на оточення міста, але це не давало бажаних результатів, а втрати були незрівнянними. Так, із 2 тисяч бойовиків "ЛНР", які захотіли штурмувати Харків, в живих залишилось до 25 чоловік. Це змусило окупантів скаженіти.

"Нас тут мало, нас оточили. Тепер нам дали команду всіх ху*рити, всіх підряд: цивільні, діти не діти. Всіх ху*рити, всіх. Ось щойно снайпер, що на вишці сидів, трьох за парканом вбив, які просто ліхтариком в нашу сторону світили", - сказав рашист.

Заклики батьків мародерити на повну

20 квітня СБУ надала перехоплення розмови російського солдата з батьком, який розглядав війну в Україні у якості шансу розбагатіти, називав сина "спонсором" і закликав його мародерити на повну під Харковом.

"Не висовуйся. Мій спонсор має нарубати бабла та приїхати додому. Зніміть генератор. Генератор на "мерс" і "аудюху" коштує тисяч 10-20. Прикопай десяток генераторів - це 200 тисяч", - порадив батько загарбника.

Страшні знущання та вбивства українських полонених

3 травня ГУР оприлюднило перехоплення розмови росіянки Тетяни Соловйової із сином-рашистом Костянтином Соловйовим, який повідомив подробиці тортур українських полонених на Харківщині. Він розповів про страшні знущання та вбивства, які здійснюють співробітники ФСБ та військові РФ. Окупант з радістю переймав "досвід" та мріяв перенести його на батька. В свою чергу мати схвально реагувала на розповіді сина та стверджувала, що "українці не люди" і вона сама б "кайфонула" від катувань громадян України.

Заклики "мирних" росіян вбивати та катувати українських дітей

11 травня СБУ опублікувала перехоплення розмови російського окупанта з дружиною, яка закликала його вбивати та катувати українських дітей під Харковом. Жінка живе у прикордонному з Україною місті, куди насильно евакуйовували українців, і її обурило, що українські діти відмовилися малювати символіку до святкування "Дня перемоги", тому запропонувала покарання у вигляді жахливих катувань.

"Я б їм наркотики вколола, якби працювала, дивилася б їм у вічі і сказала б: "Здихайте, мучтеся". Я б їм пи*ьки різала, зірки на спинах вирізала і взагалі по вуху б щодня відрізала, по пальцю, щоб їм боляче так було", - заявила дружина військового РФ.

Катування українських військових та обстріли мирних селищ

17 травня СБУ надала перехоплення розмови батька з сином-загарбником, який вихвалявся катуванням українських військових та обстрілами мирних селищ на Харківщині.

"Двох полонених взяли. Одному вухо відрізали - він не хотів говорити. Це ще нормально, що йому кулю в лоб не пустили або БТРом не четвертували. А можна було його просто поставити і короб від кулемету, 100 набоїв, просто в нього випустити, і друшляк зробити. Ну, максимум, можна було пальці відрубати. Артою накрили селище у Харківській області. Пацани на розвідку сходили, принесли: ковбаси, майонезу, сала. По людях пройшлися. Сенс їм залу*атися? У нас стволи, танк. Якщо хтось залу*неться - мінус будинок і живи, як хочеш", - сказав рашист.

Закидання гранатами мирних українців, зґвалтування жінки і катування людей

26 травня СБУ оприлюднила перехоплення розмови жінки з чоловіком-військовослужбовцем РФ, який похизувався як окупанти за допомогою гранат "зачищають" підвали, де укривається від обстрілів мирні жителі. Також рашист розповів як він катував людей, а російські солдати з іншого підрозділу глумилися і зґвалтували жінку у Харківській області.

"Ми зачищаємо підвали, знаєш як? Не питаємо, хто там, а гранати кидаємо, пох*й взагалі. У нас загін називається "загін самогубців, загін головорізів". Там мужики розповідали, також загін є один, бабу, їб*ть, спіймали, нах*й, язик відрізали їй, нах*й, щоб нічого не розповідала, і чп*кнули, бл*ть, і й*бнули потім. Я тут творю, взагалі. Є*ашу всіх, мені пох*й взагалі: цивільних, не цивільних. Я можу просто взяти ножа, вуха відрізати", - заявив загарбник.

Зґвалтування неповнолітніх дівчат

19 серпня ГУР опублікувало перехоплення розмови жінки з сином-окупантом, який розповів про відмову командування у їхній ротації через те, що солдати РФ на заміну зґвалтували трьох дівчат 14, 15 та 17 років в Бєлгороді.

Нагадаємо, що редакція сайту 057 розповідала про п'ять відомих харків'ян, які зі зброєю в руках захищають Україну. Детальніше про це читайте тут.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шокуючі #перехоплення #розмови #сбу #гур
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...