• Головна
  • Які ціни на овочі та фрукти на ринках та супермаркетах Харкова
15:18, 1 вересня 2022 р.
Надійне джерело

Які ціни на овочі та фрукти на ринках та супермаркетах Харкова

Які ціни на овочі та фрукти на ринках та супермаркетах Харкова

На ринках, торговельних майданчиках та в супермаркетах міста Харкова з’являється сільськогосподарська продукція нового врожаю.

Харків’яни мають можливість зробити запаси овочів та фруктів тривалого зберігання на осінньо-зимовий період, інформує міськрада.

Роздрібні ціни на відповідну продукцію в супермаркетах та на ринках міста різняться. Проаналізовано ціни на деякі овочі, які можна зберігати тривалий час, у п'яти найвідоміших мережах харківських супермаркетів («Клас», «Рост», «АТБ-маркет», «Восторг», «Сільпо») та 14 ринках міста («Кінний», «Центральний», «Тракторозаводський», «Казка», «Промінь» та ін.). На сьогоднішній день в середньому ціни на такі позиції, як картопля, морква, буряк, капуста та яблука, в супермаркетах нижчі, ніж на ринках. Цибуля дешевша на ринках.

Так, у середньому картопля у супермаркетах коштує 12 грн за кг, а на ринках – 14 грн; морква – 22 грн проти 27 грн; цибуля ріпчаста - 30 грн у супермаркетах проти 28 грн на ринках; буряк -  14 грн проти 20 грн; капуста білокачанна - 23 грн проти 27 грн; а яблука - 18 грн проти 25 грн за кг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #торгівля #ринки #супермаркети #овочі #фрукти #ціни
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...