• Головна
  • Українські десантники пішли на штурм та змінили лінію фронту на Харківщині: звільнено 10 квадратних кілометрів, - ВІДЕО
19:06, 26 серпня 2022 р.

Українські десантники пішли на штурм та змінили лінію фронту на Харківщині: звільнено 10 квадратних кілометрів, - ВІДЕО

Українські десантники пішли на штурм та змінили лінію фронту на Харківщині: звільнено 10 квадратних кілометрів, - ВІДЕО

Десантура пішла на штурм та змінила лінію фронту на Ізюмському напрямку.

Про це повідомив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко

«Не злите русского солдата», - написано на шевроні «БАРС». «Бойовий армійський резервний склад» це підрозділ, створений на півдні Росії спеціально для війни з Україною. Вбивати нас. Вбивати наших друзів. Вбивати наші родини.

Українські десантники пішли на штурм та змінили лінію фронту на Харківщині: звільнено 10 квадратних кілометрів, - ВІДЕО , фото-1

Бійців «БАРС» біля Ізюма нічого вже не розлютить. І нікого вони вже не вб’ють. Так саме, як і інші російські солдати, які безпечно себе почували. Їх усіх перебила українська десантура, звільнивши близько 10 квадратних кілометрів української території. Захопивши кілька броньованих машин, одна з яких в кадрі.

Почитайте, що сьогодні зранку написав мій товариш, один з учасників штурму, десантник Данило Зубко на Facebook.


«Голі-босі з автоматами на танки? Що ви знаєте про те, як змінюєтся лінія фронту? Що і як відбувається? Як забирають свою територію?

10 кілометрів пішим ходом. 14 годин активного штурму. Більше 60 кілограмів на собі. Дякую всім, хто в цей час був поруч. Дякую всім, хто допомагає армії. А ми зробили це! Ми змінили лінію фронту!»

Це сьогодні суперновина дня.

Я показую документи та особисті фотографії вбитих під Ізюмом окупантів. Їх сюди ніхто не звав. Замість того, аби виховувати своїх дітей, вони прийшли вбивати наших.

Українські десантники пішли на штурм та змінили лінію фронту на Харківщині: звільнено 10 квадратних кілометрів, - ВІДЕО , фото-2

Якби жінка на фото зупинила власника цього документу, то зберегла би батька для своєї дитини.

Українські десантники пішли на штурм та змінили лінію фронту на Харківщині: звільнено 10 квадратних кілометрів, - ВІДЕО , фото-3

Можливо, до російських жінок колись дійте, що це саме Путін перетворює їхнє життя на пекло та лайно", - написав Цаплієнко.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харківщина #ЗСУ #Ізюм #окупанти #десатники #звільнення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...