• Головна
  • СБУ викрила колаборанта, який став російським гауляйтером окупованого району на Харківщині
17:51, 15 серпня 2022 р.
Надійне джерело

СБУ викрила колаборанта, який став російським гауляйтером окупованого району на Харківщині

За матеріалами СБУ повідомлено про підозру у колабораційній діяльності голові так званої «тимчасової цивільної адміністрації Куп’янського району Харківської області», який пішов на співпрацю з російськими окупаційними силами в обмін на отримання керівної посади.

Про це повідомив речник Управління СБ України в Харківській області Владислав Абдула.

З початку повномасштабного вторгнення зс рф на територію України колаборант добровільно перейшов на сторону ворога і погодився обійняти псевдопосаду «голови адміністрації». Отримавши фейкову посаду, ворожий пособник почав активно налагоджувати роботу «в новому ключі» та закликати своїх підлеглих співпрацювати з представниками окупаційної адміністрації.

СБУ викрила колаборанта, який став російським гауляйтером окупованого району на Харківщині, фото-1

Чоловік так поспішав виконувати ворожі накази, що навіть забув змінити банер з українськими надписами. Тому дуже символічно, що колаборант здійснює свою промову для російських ЗМІ на фоні україномовного банеру Куп'янської міської ради.

Куп'янськ був і залишається українським містом, навіть в умовах рашистської окупації. Невдовзі всі окуповані українські міста будуть звільнені від загарбників, а кожен, хто добровільно співпрацював з ворогом - відповідатиме перед Українським Законом.

Наразі за співпрацю зі злочинним режимом йому заочно повідомлено про підозру за ч.5 ст. 111-1 Кримінального кодексу України за процесуального керівництва Харківської обласної прокуратури.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#СБУ #зрадник #підозра #Харківщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...