• Головна
  • За добу на Харківщині через обстріли окупантів сталося 14 пожеж
09:32, 11 серпня 2022 р.
Надійне джерело

За добу на Харківщині через обстріли окупантів сталося 14 пожеж

За добу з 10 по 11 серпня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС здійснили 23 оперативних виїзди.

З яких на ліквідацію пожеж — 15, у т.ч. пожеж спричинених військовими діями —14, 4 – на допомогу комунальникам та поліції, 4– інші виїзди, інформує ГУ ДСНС України у Харківській області.

Найбільше від ворожих атак постраждало селище Циркуни Харківського району, де протягом доби сталося 12 пожеж. 10 з них виникли під час  масованих артилерійських обстрілів в період з 11:00 до 14:00, ще 2 — о 17:04.  Горіли 9 господарчих споруд, 2 гаражі, житловий будинок та магазин.

Завдяки оперативній роботі рятувальників в селищі вдалось врятувати від знищення вогнем 9 приватних житлових будинків, 5 надвірних забудов та 1 готельний комплекс. Попередньо постраждалих немає.

У селищі Печеніги Чугуївського району влучання боєприпасів окупантів спричинили 2 пожежі у природних екосистемах. Горіла хвойна підстилка у лісовому масиві на площі 1 га та суха трава на відкритій території на площі 400 кв.м. Пожежі виникли о 17:45 та 20:30 відповідно. Вони були оперативно ліквідовані вогнеборцями.

Також внаслідок ракетного удару у житловий квартал Київського району Харкова було пошкоджено одноповерхову офісну будівлю та частково балкони і вікна житлової п’ятиповерхівки.

За добу піротехніки ДСНС ліквідували 11 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Харків #Харківщина #обстріли #пожежи
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...