• Головна
  • Якісна питна вода з безкоштовною доставкою у Києві
Новини компаній
15:46, 14 грудня 2021 р.

Якісна питна вода з безкоштовною доставкою у Києві

Новини компаній

Людина не може існувати без повітря, їжі та води. Тільки завдяки цим трьом речам організм може функціонувати. Про користь споживання достатньої кількості чистої питної води вже відомо кожному. При цьому різні інші напої: кава, чай, солодкі газовані напої чи сік не здатні поповнити рівень води в організмі. Дотримання нормального рівню води запобігає зневодненню організму, сприяє правильному функціонуванню всіх органів та систем в організмі, сприяє виведенню токсинів, покращує імунітет, стан шкіри тощо. Доставка води від компанії Кришталево Прозора поєднує в собі такі важливі для споживача фактори, як чиста та якісна питна вода без сторонніх запахів та присмаку, оперативна безкоштовна доставка по Києву, яка здійснюється 6 днів на тиждень та наявність додаткових супутніх товарів та послуг.

Якісна питна вода з безкоштовною доставкою у Києві, фото-1

Чому краще вживати очищену воду

Для приготування їжі та напоїв можна використовувати водопровідну воду, кип’ячену, очищену за допомогою спеціальних фільтрів, або замовляти доставку очищеної питної води.

Вважається, що кип’ятіння повністю вбиває всі шкідливі бактерії, які можуть бути у водопровідній воді. Проте це не вирішує проблеми з наявністю у ній домішок важких металів та хлору. На встановлення в своїй оселі якісних систем фільтрації потрібно витратити досить велику суму коштів, а в офісних приміщеннях взагалі такі системи зустрічаються дуже рідко. Тому варіант з замовленням доставки очищеної води є найбільш прийнятним.

Така вода очищена від шкідливих мікроорганізмів та різних домішок та має у складі деякі корисні для організму речовини, такі як магній, натрій, йод тощо. Замовити безкоштовну доставку якісної води та більш детально ознайомитись з її складом та характеристиками можна за посиланням https://ccwater.kiev.ua/uk/product/krishtalevo-prozora-klasichna/.

Чому вигідно замовляти воду в компанії Кришталево Прозора

  • Компанія має десятирічний досвід роботи, протягом якого вона постійно вдосконалює якість обслуговування своїх клієнтів.

  • Для очищення води використовується сучасне обладнання, проводиться контроль якості на кожному етапі виробництва. Тому купуючи воду в компанії Кришталево Прозора ви піклуєтесь про стан здоров’я членів вашої родини або співробітників.

  • Якість питної води відповідає європейським та міжнародним стандартам.

  • Вода нейтральна на смак та не має ніякого запаху.

  • Безкоштовна доставка у будь-який район Києва.

  • Доставка здійснюється щоденно по будням з 8.00 до 20.00 та по суботам з 9.00 до 18.00.

  • На сайті діють акції та спеціальні пропозиції.

  • Постійні клієнти мають знижки.

  • Замовити доставку води можна будь-яким зручним способом: по номерам телефону, вказаним на сайті, залишивши замовлення на сайті, через бот у Телеграм, або користуючись месенджерами Телеграм та Вайбер.

  • Сплачувати замовлення можна як готівкою кур’єру, так і банківською карткою під час замовлення на сайті.

  • Замовивши товари та послуги від компанії Кришталево Прозора ви приєднуєтесь до благодійної програми по допомозі тваринам, оскільки частину свого прибутку компанія жертвує на благодійність.

  • Окрім доставки води, можна замовити й інші супутні товари та послуги. Наприклад, купити механічну чи електричну помпу, кулер, підставку під бутлі, тощо. Всі товари є виключно якісними, тому слугуватимуть вам максимально довго. Додатковими послугами, які пропонує компанія є оренда обладнання, його ремонт, або санітарна обробка. Докладніше про це можна дізнатись за посиланням https://ccwater.kiev.ua/uk/poslugy/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...