• Головна
  • Дизайнерський одяг по-українськи
Новини компаній
11:00, 1 червня 2021 р.

Дизайнерський одяг по-українськи

Новини компаній

Ще не так давно, коли мова заходила про дизайнерські речі, найчастіше йшлося про щось закордонне - бренд з гучним іменем італійського, типу Dolce & Gabbana, або французького, на кшталт Louis Vuitton, походження. Годі й казати, що напис Chanel, Dior, Versace взагалі міг перетворити будь-який клаптик на об’єкт жадання. А от до більшості вітчизняних дизайнерів ставлення було в найкращому випадку поблажливим.

Останнім часом модники все більше уваги приділяють локальним брендам. Проте мало просто вигадати собі назву і «шпарити» її на репліки відомих дизайнерських виробів. Щоб отримати успіх, треба бути оригінальним, мати власну філософію.

Український бренд одягу INVIKO повністю відповідає цим параметрам. Всі моделі особисто розробляє творець марки - дизайнерка під псевдонімом Viko. Потяг до моди вона мала з дитинства: вдало комбінувала куплені речі, створювала власні і з цим хотіла пов’язати майбутнє. Проте близькі сприймали її творчість як хобі, а для життя вмовляли обрати «справжню» професію. Так дівчина стала програмісткою, але шити для себе не припинила.

Оригінальні моделі Viko привертали увагу оточуючих. Після чергового «А де ти таке купила?» вона зрозуміла, що мріям про дизайнерство час, нарешті, втілитись, і почала створювати одяг для жінок. Щоб кожна з них, як і вона, могла підкреслити свою унікальність, бути впевненою та привабливою, відчувати максимальний комфорт у будь-яких станах. Вигадувати філософію та слоган для марки не довелось: «Бажана. Впевнена. Інша» - саме ці посили транслює одяг INVIKO.

Щоб створювати комфортне вбрання, яке довго зберігає гарний вигляд, дизайнерка використовує лише тканини вищого гатунку, а от «шкіряні» деталі виготовляє зі штучних матеріалів, адже екошкіра сьогодні вже майже ідентична до звичайної, при цьому не вимагає приносити в жертву моді живих істот. В цьому погляди Viko та провідних представників fashion-індустрії, які масово відмовляються від шкіри та хутра заради захисту тварин, абсолютно збігаються. В усьому іншому вона оригінальна, і навіть одяг для повсякденного носіння, де здавалося б, вигадати щось нове вже неможливо, примудряється робити унікальним та неповторним.

    

Instagram: inviko_brand

https://www.inviko.co/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...