Новини компаній
17:00, 12 березня

Вища освіта в Україні з МАУП

Новини компаній

Ви прагнете отримати освіту, але не маєте сертифікату ЗНО? Рекомендуємо Вам не гаяти час та опановувати європейську вищу освіту за перспективними та затребуваними спеціальностями у вищих навчальних закладах Польщі.

Міжрегіональна академія управління персоналом є лідером серед приватних вищих навчальних закладів України, але це не єдина наша перемога. МАУП робить вищу освіту доступною для кожного, і надає Вам можливість навчатися та отримати диплом бакалавра та магістра в Школі Внутрішньої Безпеки в м. Лодзь. Навчання відбувається відповідно до інтегрованої Польсько-української програми спільного навчання на основі денної та заочно-дистанційної форм навчання.

Ви отримуєте:

  • вступ без ЗНО та НМТ;
  • навчання українською;
  • освітній процес у зручній дистанційній формі;
  • польський диплом державного зразка;
  • всі переваги здобувача вищої освіти за денною формою навчання.

Ви можете вступити в режимі online та отримати знижку у 20%. Зарахування відбувається на основі середнього балу атестату або на основі попереднього диплому про вищу освіту. Отримана освіта європейської якості дозволить досягти кар’єрного успіху та підтвердить професіоналізм вищого рівня. Крім того, в МАУП Ви отримаєте дійсно професійну допомогу для вступу до польських вишів без ЗНО. Деталі: за посиланням.

Центр міжнародної підготовки МАУП надає підтримку іноземним громадянам в успішному проходженні всіх необхідних кроків від планування і підготовки до вступу на навчання до ВНЗ. Успішне завершення освітньої програми Центру міжнародної підготовки надасть право на зарахування. Набір студентів здійснюється упродовж всього навчального року. Всі програми і плани навчання розроблені з урахуванням потреб іноземних студентів та затверджені Міністерством освіти і науки України. В залежності від обраної спеціальності здійснюється підготовка з української мови, біології, математики, історії України. Заняття проводяться досвідченими викладачами у невеликих групах та дружній атмосфері.

Харківський інститут Міжрегіональної академії управління персоналом має достатній досвід підготовки фахівців. Харківський інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП» є перевіреним партнером для своїх студентів та слухачів, адже гарантує отримання якісної освіти та відмінну організацію навчального процесу. МАУП вже допоміг десяткам тисяч студентів отримати вищу освіту, будемо раді допомогти і Вам.

Звертайтесь за детальною інформацією і пишіть на електронну пошту [email protected], на сторінках Facebook www.facebook.com/maup.com.ua/ та www.facebook.com/maup.kh/ або телефонуйте за номерами:

  • (0572) 94-75-13
  • (097) 265-78-37
  • (096) 362-37-30

Також наші фахівці можуть провести для Вас консультацію за адресою: 61007, м. Харків, вул. Бекетова, 3, станція метро «Тракторний завод».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#МАУП #мужрегіональна академія управління персоналом
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...