17:19, 5 квітня 2013 р.

Стоп курінню!

Сьогодні 5 квітня 2013 року у всіх вищих медичних навчальних закладах міста Харків (Харківському національному медичному університету, Національній фармацевтичний академії, Харківській медичній академії післядипломної освіти , Харківському базовому медичному коледжі№1, Харківському медичному клелжі №2 та Харківському коледжі медичного обладнання) пройшла соціальна акція Стоп курінню! в рамках антинікотинової інформаційно-освітньої та профілактичної роботи. Захід присвячений до міжнародного Дня здоров’я.

Соціальна акція проводилася Молодіжною Радою Харківського обласного комітету профспілки працівників охорони здоров'я. Спонсорами акції виступили мережа тренажерних залів Respect Fit та студія танцю RonCubana.

У акції прийняли участь близько трьохсот студентів вищих медичних навчальних закладів, яким було запропоновано обміняти пачку сигарок на квитки матчу ФК Металіст, сертифікати на одноразове відвідування тренажерного залу та студії танців. Багато студентів стали активними учасниками заходу, розуміючи всі ризики, спровоковані тютюнопалінням.

Дмитро Дубовик, голова Молодіжної ради обкому профспілки охорони здоров’я України:

"Через такі методи роботи ми хочемо привернути увагу молоді до необхідності вести здоровий спосіб життя, символічно замінивши сигарети на тренування в спортивних залах. Тим більше що це зараз стає модним, зараз вся прогресивна молодь іде займатися спортом! Під час проведення акції наш актив проводив з молодими людьми бесіди про ризики та шкідливі наслідки для здоров'я людини куріння тютюнових виробів. Також ми поставили за мету роз’яснювати в цей день молоді державну політику про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...