• Головна
  • Women’s Skills Day: створення жіночого бізнес-ком’юніті у прямому ефірі
Новини компаній
09:00, 18 липня 2020 р.

Women’s Skills Day: створення жіночого бізнес-ком’юніті у прямому ефірі

Новини компаній
Women’s Skills Day:  створення жіночого бізнес-ком’юніті у прямому ефірі , фото-1

22 липня 2020 експерти обговорять реальний покроковий план дій по зміцненню «жіночої сили» — збільшенню фінансових активів жінок через сучасні скіли, необхідні в сучасних ринкових умовах. Захід об’єднає представниць харківських професійних шкіл, регіональних операторів товарів й послуг та представниць бізнесу у провідних індустріях Харкова.

«Харків — регіон можливостей, це комфортний та ефективний майданчик для розвитку жіночих-стартапів і жіночого підприємництва з великим ринком жіночої цільової аудиторії. Саме зараз вдалий період підготовки до нового бізнес-сезону в принципово інших ринкових умовах і тому Women’s skills days — це дійсно вдалий старт. Разом із запрошеними експертами ми надамо та продемонструємо безліч можливостей для жіночого підприємництва, що з’явилися із розвитком інновацій. Разом будемо шукати розв'язання проблем, які існують в провідних індустріях міста та сформуємо план професійного розвитку для жінок, що мають наміри або внаслідок пандемії були вимушені міняти сферу діяльності», — сказала Вікторія Грецька-Миргородська заступник директора Департаменту - начальник Управління інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради.

Перетворення на ринку, особисті та професійні зміни в повсякденному житті багатьох людей зміняться ще неодноразово. Щоб жити та впевнено себе почувати в умовах постійних змін, знадобляться нові навички та досвід, якими готові ділитися запрошені експерти — досвідчені керівниці професійних шкіл та тренінгових центрів Харкова. Вони закцентують та висвітлять етапи розвитку, підхід та вимоги до придбання нових знань та створення власної надійної фінансової екосистеми.

«На Women’s skills days ми зібрали успішних жінок з різних галузей. Їх об'єднує професіоналізм, відданість професії та вміння передавати знання. Під час дискусії ми разом з'ясуємо: якими ж якостями та навичками повинна володіти жінка в умовах сучасного світу, щоб бути реалізованою і професійно затребуваною. Ми хочемо показати харків'янкам, що міняти своє життя і професію можна в будь-якому віці», — підкреслила Юлія Титаренко, модератор дискусії.

Захід проходитиме за підтримки Харківської міської ради в рамках всесвітньої ініціативи з розвитку професійних навичок – Всесвітнього дня навичок молоді, що традиційно відзначається у липні у всіх країнах світу.

Як відзначають організатори, бізнес-зустріч, що відбудеться 22 липня, це лише перший крок. Women’s skills days планує стати комунікаційною платформою із регулярними презентаціями бізнес-кейсів та жіночих історій успіху, майданчиком з оглядом необхідних інструментів та супутніх сервісів за для відкриття власного стартапу і навчальною базою із набором необхідних тренінгів з розвитку бізнес навичок, необхідних ринку вже сьогодні.

Детальніше можна дізнатися на сайті https://create.kharkov.ua/.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...