• Головна
  • ТОВ “БізПозика” допомагає лікарям в складний час
Новини компаній
13:00, 18 червня 2020 р.

ТОВ “БізПозика” допомагає лікарям в складний час

Новини компаній

Погодьтеся, в цей непростий час, коли хтось тільки лише чув про Covid-19, хтось уже одужав, а хтось на шляху до цього, сьогодні праця лікарів цінується так, як ніколи раніше. Це перші люди з числа тих, хто стикається з цим вірусом, ризикуючи своїм здоров'ям, але в той же самий час надає неоціненну допомогу іншим. А якщо врахувати, що багато хто з лікарів надаючи допомогу самі хворіють, то поважаєш їх ще більше, так як вони не здаються і не опускають руки.

Підтримати лікарів сьогодні, означає зробити внесок в наше спільне здорове майбутнє, крім того це показник того, що ми думаємо не тільки про себе, а й про інших. А завдяки тому, що багато хто дотримується карантинних заходів, перебуваючи вдома і використовуючи захисні маски, не відбувається колапсу медичної галузі.

Сьогодні багато підприємців і компанії не залишилися в стороні і вирішили підтримати лікарів. Цим вони показали, що дотримуються принципу: «Роби те, що можеш, не лише тому, що потрібно, а тому, що ти можеш це зробити!»

ТОВ “БізПозика” допомагає лікарям в складний час, фото-1

Розуміючи, які виклики сьогодні є у медпрацівників, ТОВ “БізПозіка” просто не могла залишитися осторонь, тому що принципи роботи компанії і до цього були спрямовані на допомогу фізичним особам підприємцям та суб'єктам підприємницької діяльності в рішенні фінансових труднощів, які були викликані різними ситуаціями.

Завдяки тому, що компанія дотримується цих принципів, в 2018 році отримала нагороду «Компанія року». Тому, щоб підтримати особливі заходи з протидії поширення коронавіруса в Україні, ТОВ БізнесПозика вирішила придбати 500 захисних костюмів для медичних працівників і передати їх до медичних закладів країни.

Керівництвом компанії було прийнято рішення про те, щоб за допомогою Української біржі благодійності і проекту “Захистимо Україну від Covid-19” придбати 500 захисних костюмів для медичних працівників на загальну суму 178 650 грн.

ТОВ “БізПозика” допомагає лікарям в складний час, фото-2

ТОВ “БізПозика” висловлює подяку Українській біржі благодійності за можливість оперативно допомогти медичним працівникам у такий непростий час.

Більше інформації про проект допомоги можна знайти на сайті https://ubb.org.ua/ru/project/6037/#tabs-5

Більше інформації про те, як вирішити фінансові труднощі ФОП і СПД можна знайти на сайті https://bizpozyka.com/

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...