• Головна
  • Як вибрати якісний табак до кальяну?
Новини компаній
09:00, 26 лютого 2020 р.

Як вибрати якісний табак до кальяну?

Новини компаній

Коли, нарешті, у вас вдома стоїть особистий кальян, не терпиться скоріше розкурити його і зануритися в легку млість ароматного диму. І тут перед новачками в цій справі постає питання як же вибрати тютюн для кальяну. Сучасні виробники пропонують величезний асортимент сумішей тютюну для кальяну, які відрізняються як за смаком, так і за складом. Щоб правильно вибрати відповідний вам тютюн, варто розібратися в їх відмінностях.

Бажаєте вигідно купити табак для кальяна? Тоді вам варто ознайомитися з пропозицією інтернет-магазину компанії Tabacoff Hookah accessories & supplies!

Види тютюну для кальяну?

1. Безнікотиновий тютюн для кальяну

Перш за все, варто відразу виділити безнікотинові тютюнові суміші. Якщо ви хочете кинути палити або не курите зовсім і хочете звести шкоду від кальяну до мінімуму, такий тютюн підійде вам якнайкраще. Димність і аромат такої суміші так само хороші, але ефекту розслаблення домогтися не вийде.

2. Класичний тютюн для кальяну

Для новачків в курінні кальяну не варто морочитися з вибором кальянної суміші по сорту тютюну. Всі популярні марки використовують тютюн Вірджинія Голд, який володіє хорошими смаковими якостями, досить м'який і не різкий. Якщо ж ви хочете спробувати що-небудь сильніше, вибирайте тютюн на основі сорту Берлі або Орієнтал. Це більш міцні сорти тютюну, які додадуть різкості в аромат кальянного диму. Подивившись топ кращих виробників кальянного тютюну, ви виберете для себе той який вам буде більш цікавий. Але в першу чергу варто визначитися який по міцності вам більше підійде.

Відвідавши інтернет-магазин компанії, ви зможете придбати не тільки тютюн, а такожкальяни оптом та інші аксесуари для паління!

3. Міцний або не міцний тютюн для кальяну

Міцність тютюну залежить від кількості нікотину в ньому і, відповідно, це впливає на ефект від куріння кальяну. Різні виробники вказують абсолютно нерівний вміст нікотину в своїх сумішах. Однак, на сьогоднішній день визначено, що точно зрозуміти обсяг нікотину в тютюні для кальяну неможливо і виробники вільні вказувати відповідні, на їх погляд, цифри. Тому, не варто брати до уваги цей критерій як визначальний. Поцікавтеся у продавця якої міцності тютюн, скоріше за все він пробував більшу частину виробників, а значить вільно порадять, той який вам буде найбільш підходящий.

4. Смакові якості тютюну

Безумовно, найважливішим критерієм при виборі тютюну для кальяну для вас повинен бути його смак. Весь сенс будь-якого кальяну саме в ароматі і смакових якостях диму. Від цього залежить, наскільки сильним буде задоволення від його куріння. Якщо перед вами стоїть питання, на якому з безлічі смаків зупинитися, не намагайтеся на нього відповісти, не спробувавши 3-5 різних тютюнових сумішей. Кожен виробник використовує свою комбінацію ароматизаторів у виробництві тютюну. У будь – якому випадку, не варто при першому досвіді куріння кальяну пробувати оригінальні смаки і мікси тютюну, зупиніть свій вибір на класичних, однокомпонентних популярних смаках - яблуко, диня, виноград, персик та інші.

5. Незвичайний тютюн для кальяну

Є серед тютюну для кальяну і досить оригінальні сорти, спробувати які зважиться не кожен, та й знайти їх буде не так просто як популярні аромати. Один з таких сортів - томбак. По суті, це чистий тютюн, без ароматизаторів. Такий тютюн малоприємний за смаком прихильникам класичного ароматного кальяну, тому і не користується особливою популярністю. Ще один оригінальний вид кальянного тютюну - журак. Цей сорт особливо популярний в країнах походження кальяну, але не особливо поширений у нас. До складу суміші входить тютюн, як для томбака, шматочки фруктів і листя. Такий тютюн максимально натуральний, за що і цінується в арабських країнах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...