• Головна
  • Широкий асортимент вибору еко-товарів в компанії CHYSTE POLE
Новини компаній
11:00, 21 січня 2020 р.

Широкий асортимент вибору еко-товарів в компанії CHYSTE POLE

Новини компаній

У сучасному світі створені максимально комфортні умови для життя людей. Впроваджуються нові технології. Мало кому відомо, що дешеві одноразові пластикові упаковки негативно впливають на стан здоров'я людей і навколишнього середовища. Шкідливі речовини потрапляють в організм людини через повітря, воду і їжу рослинного походження. У грунт потрапляють хімічні речовини, які змінюють його хімічні і фізичні властивості. При таких умовах зменшується кількість живих організмів і погіршується родючість. З забруднюючими елементами в грунт може потрапити і патогенна мікрофлора.

Гума, лавсан, синтетичні полімери, миючий засіб, барвники - це з'єднання, які не здатні розкладатися. Вони виділяють токсичні елементи, які небезпечні для людей. Лише в небагатьох країнах здійснюється вторинна переробка сміття. Спалювання сміття – небезпечне явище. Сміттєзвалища виділяють газ метан. Така речовина загрожує нашій планеті і утримує тепло в земній атмосфері. Використання еко-товарів - найефективніший спосіб вирішення перерахованих вище проблем.

Таку продукцію бажано купувати в перевіреної компанії, яка гарантує високу якість товару https://chystepole.in.ua/#shop#!/tproduct/122871760-1498486301712.

CHYSTE POLE – магазин еко-товарів

Наша крамниця еко товарів пропонує Вам придбати екологічні продукти для повсякденного життя. Вони допоможуть зменшити відходи шляхом використання багаторазових товарів. Наша головна мета - повідомити людям про те, що існує екологічна альтернатива речей, які найбільше забруднюють навколишнє середовище https://chystepole.in.ua/#shop#!/tproduct/122871760-1566229265386. Давайте зробимо Україну чистішою! У нас можна придбати:

  • бамбукові ватяні палички;

  • воскові серветки;

  • вощанки;

  • бамбуковий стаканчик;

  • багаторазове горнятко для кави;

  • торбинки;

  • мішечки для продуктів

  • натуральні мочалки для миття посуду;

  • щітки для миття посуду;

  • бамбукові зубні щітки;

  • металеві трубочки для напоїв;

  • дитячі зубні щітки з бамбука, та ін.

В нашому інтернет-магазині можна придбати еко-товари за лояльними цінами. А саме:

  1. Авоськи бавовняні міцні і надійні. Вони здатні витримати набагато більше, ніж звичайні пластикові пакети. Тому можна купити все і побільше. Довжина - 35 см. У Вас є можливість вибрати відповідний колір: білий, чорний, помаранчевий.

  2. Багаторазові серветки. Все частіше люди використовують харчову плівку. Мало кому відомо, що в ній міститься бісфенол. Це небезпечний елемент, який викликає розвиток ракових захворювань в організмі людей. Хочете завернути смачний бутерброд з собою на роботу? Використовуйте вощені серветки. Вони не тільки красив,і а й безпечні для Вашого здоров'я.

  3. Багаторазові стаканчики для кави. Бамбук - це міцний та універсальний матеріал. Він невразливий до механічних пошкоджень. Їх можна мити і в посудомийній машині. Вони не б'ються і служать довго.

  4. Бамбукові зубні щітки. Вони міцні, надійні, безпечні і приємні на дотик. Хочете зберегти здоров'я всієї сім’ї? Замініть пластикові щітки на бамбукові.

  5. Натуральні мочалки для миття посуду. Мочалки, якими ми користуємося здатні накопичувати шкідливі бактерії. Люфа – рослина, яка нагадує великий огірок. Саме з неї виготовлені наші мочалки. Така мочалка прослужить Вам кілька місяців.

Весь асортимент товару представлений на нашому сайті. Ми працюємо і надсилаємо замовлення кожного дня і використовуємо zero waste пакування (без пластику). Ви можете розплатитися за замовлення банківською картою на нашому сайті. Ми здійснюємо швидку доставку по всій Україні в призначене місце і час, без будь-яких затримок. Загляньте в каталог нашого сайту - Ви неодмінно підберете для себе оптимальне рішення. Надійність нашої компанії перевірена часом https://chystepole.in.ua/#aboutus.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...