• Головна
  • А Ви б хотіли, що б країною управляли люди, яких дійсно хвилюють ваші проблеми і ваше життя?
Политические новости
18:00, 19 липня 2019 р.

А Ви б хотіли, що б країною управляли люди, яких дійсно хвилюють ваші проблеми і ваше життя?

Политические новости
А Ви б хотіли, що б країною управляли люди, яких дійсно хвилюють ваші проблеми і ваше життя? , фото-1

Знайомтеся !

Бакуменко Оксана, корінна харків'янка, проживає в Московському районі та балотується в народні депутати України по 170 округу міста Харкова (Московський район).

-Яка у Вас освіта , досвід роботи і чому Ви вирішили йти в народні депутати?

Я закінчила Харківський національний медичний університет , зараз навчаюсь в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого .

Пропрацювавши в медицині і фармацевтичному бізнесі більше 10 років, я не з чуток знаю про проблеми медицини в нашій країні.

Також я голова громадської організації «Червона Рута», зараз керую соціальним проектом «Харків - місто талантів».

Як я зважилася на цей крок? Насправді, давно відчувала в собі сили зробити наше життя більш щасливим та якісним, але у мене не було внутрішньої впевненості, що дйсно можна щось змінити. І ось, на останніх виборах наш народ показав, що хоче нового життя і я зрозуміла - настав час змін!

Я ніколи не була в політиці , але щиро вірю, що можна все змінити, тому прийняла це зважене й обґрунтоване рішення.

-Яким напрямкам приділяєте більше уваги в своїй Передвиборчій програмі?

Найбiльше уваги приділяю медицині. Всі ми розуміємо, що одним з головних напрямків розвитку будь-якої успішної держави є здоров'я народу. І я знаю, як цього досягти, як забезпечити доступне і якісне медичне обслуговування для кожного з нас. За роки моєї роботи в медицині й фармацевтичному бізнесі я бачила жахливий стан державної медицини зсередини і ще тоді зрозуміла, що починати змiни треба з «голови», тобто з законiв.

✅ планую ввести обов'язкове мінімальне медичне страхування за рахунок роботодавців, яке не буде обкладатися податками і буде включати забезпечення громадян медичними послугами. При цьому, за неповнолітніх дітей, непрацездатних, пенсіонерів медичні страхові внески платитиме держава. Таким чином, за допомогою введення обов’язкового медичного страхування поліпшиться надання медичних послуг, покращаться умови в лікувальних установах та мінімальна заробітна плата українських медиків буде вище в 5 разів.

Звичайно, як донька батьків-пенсіонерів, я хочу захистити ці верстви населення, щоб вони нарешті змогли видихнути, перестати працювати за мізернi зарплати й почали гідно відпочивати.

Адже за кордоном люди на пенсії починають подорожувати по світу, а наши пенсіонери не мають змогу купити навіть ліки ! Тому я

✅за створення персоніфікованої Пенсійної системи з приватними накопичувальними рахунками для кожного громадянина України, замість єдиного соціального внеску. Якщо людина не використовує гроші з пенсійного рахунку за життя, вони будуть успадковуватися. А пенсіонери, які працюють, зможуть отримувати пенсії.

✅ Я завжди займалась соціальним проектами , тому й в моїй передвиборчий програмі знайшла для них місце:

• безкоштовні програми позашкільного розвитку дітей, молоді та жінок;

• зростання зарплат вихователів, вчителів, бібліотекарів та викладачів;

• податкові пільги для роботодавців, які беруть на роботу випускників навчальних закладів відразу по їх закінченню;

• податкові пільги для роботодавців, що створюють додаткові робочі місця для працівників з особливими потребами.

Близькі мені люди знають, що моя рідна сестра дуже хворіла з дитинства та була інвалідом першої групи – саме тому я з самого малечку постійно стикалась з байдужістю та непорозуміння до людей з особливими потребами. І це стосується не ліше моєї сім'і.

Тому планую ввести:

• Програму «доступна країна» (заснування соціальної служби таксі в кожному обласному центрі для людей з обмеженими можливостями, пандуси );

• безкоштовні програми розвитку дорослих та дітей з особливими потребами ( адже більшість родин дітей -аутистів, ДЦП, СМА та інших не мають змоги займатися в комерційних закладах розвитку дітей).

Ну й звичайно, в моїй Передвиборчій програмі знайшлось місце для скасування недоторканності народних депутатів. Адже якщо депутати йдуть до Верховної Ради , щоб отримати депутатську недоторканність, то їм тут не місце.

- Оксано, дякуємо за інтерв’ю! Може щось хочете сказати наостанок вашим виборцям?

У мене достатньо досвіду і сил, щоб відстоювати інтереси всіх верств населення в Верховній Раді.

Прошу підтримати мене 21 липня на позачергових виборах до Верховної Ради України в 170 окрузі ( Московський район) Мій № 1 у виборчому бюлетені.

За нами майбутнє!

facebook.com

instagram.com

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...