• Головна
  • Натуральна косметика від White-mandarin
Реклама
13:25, 20 березня 2016 р.

Натуральна косметика від White-mandarin

Реклама

На сьогоднішній день в Європі і Україні велику популярність набирає натуральна органічна косметика. І це не випадково. Органічна косметика екологічно чиста, вона відмінно живить і зволожує шкіру. Імовірність розвитку будь-яких ускладнень після використання натуральної косметики практично дорівнює нулю.

 Але чи варто переплачувати за виробників, які стверджують що їх косметика повністю натуральна? І чи правда що вона настільки ефективна?

Вся косметика White Mandarin отримала всі необхідні сертифікати. Придбати косметику ви можете на сайті white-mandarin.com

У всьому цьому ми сьогодні спробуємо розібратися в цій статті.

Перед тим як хвалити або лаяти косметику, потрібно розібратися, що має на увазі термін «Органічна косметика» Офіційно точного визначення терміна НІ, кожна компанія яка займаються сертифікацією органічних продуктів, визначає для себе його сама. У США це USDA (Міністерство сільського господарства Америки). В Європі це незалежні агенції, найвідоміша це ECOCERT ( «ЕКОСЕРТ»).

 ОСНОВНІ ВИМОГИ ECOCERT:

1. Компанії використовують компоненти тільки з поновлюваних природних ресурсів. Які отримують тільки з нешкідливих для навколишнього середовища методів.

2. У косметиці НІ: ГМО (генетично модифікованих організмів), парабенів (складні ефіри пара-гідросікбензольной кислоти), синтетичних барвників та ароматизаторів і тд.

Як не потрапити в маркетингову пастку?

Все дуже просто, якщо ми хочемо дійсно натуральну косметику. Те вибираємо тільки тих виробників які отримали сертифікат всесвітньо визнаних органів сертифікації.

 Косметологи назвали 5 Головних переваг органічної косметики

1. Органічна косметика вважається абсолютно безпечною. В її складі НІ шкідливих і небезпечних для нашого організму компонентів.

2. Фахівці відзначають що натуральна косметика є більш ефективною, ніж звичайна косметика.

3. Головна перевага, це ті можливості які перед нами відкривають органічні компоненти. Великий асортимент може поліпшити як шкіру обличчя, тіла, так і ваше волосся.

4. При виготовленні косметики виробники не завдають шкоди навколишньому середовищу, при тестування продуктів заборонено проводити тестування на тваринах

5. Упаковка косметики виготовляється з переробними, екологічно чистих матеріалів.

 Головний мінус це Ціна! як правило дійсно хороша натуральна косметика коштує на порядок більше ніж звичайна.

За якими критеріями ми вибираємо косметику?

- переконлива реклама

- красива упаковка

- Доступна ціна

   Це 3 основні критерії, які стимулюють більшість до покупки. Насправді ж до вибору косметики якої ви користуєтеся потрібно підходити дуже акуратно

На що варто звернути увагу? 4 Основні Правила

- Склад продукції. Уважно вивчити склад, в довгому переліку компонентів натуральних інгредієнтів може зовсім не виявитися.

- Різкий запах. Якщо крем має різкий запах, то від покупки варто відмовитися

- Упаковка. Крему і лосьйони з дозатором завжди більш привабливим, тому що така упаковка продовжує термін зберігання, і не потрібно використовувати різні консерванти.

- Ціна. Хороша якісна косметика, не може коштує дешево

Крему і лосьйони з дозаторами, завжди краще, адже така упаковка продовжує термін зберігання, і необхідність використовувати важкі консерванти відпадає.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...