SUGA│Agust D Tour ‘D-Day’ The Movie

Жанр
фільм-концерт
Країна
Корея
У ролях
SUGA
Рік
2024
Режисер
Джунсу Парк
Час
90

Фільм-концерт у кінотеатрах 10 і 13 квітня.

Довгоочікуваний фільм із завершальним концертом SUGA з BTS. Зі спеціальними виступами від інших учасників BTS: RM, Jimin і Jung Kook.

Лос Анжелес, Каліфорнія (5 березня 2024 р.) – Компанії Trafalgar Releasing і HYBE із захопленням повідомляють про світовий реліз кіноверсії SUGA│Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE, неймовірного фільму-концерту Agust D, також відомого як SUGA із групи BTS, поп-ідолів 21-го сторіччя. Тепер ви зможете подивитися це шоу на великому екрані під час ексклюзивних глобальних показів у середу 10 квітня та суботу 13 квітня.

Ставши апофеозом світового туру, “SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE FINAL” послугував кульмінацією для 25 концертів у 10 містах, які зібрали аудиторію з 290 000 глядачів. Завдяки SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE MOVIE фанати зберуться в кінотеатрах по всьому світу, щоб зустрітися з SUGA та знову прожити фінальний концерт, який поєднує його багатий музичний світ і вибухову енергію, а також насолодитися виступами спеціальних гостей — RM, Jimin і Jung Kook із BTS.

«Ми щасливі знову співпрацювати з командою HYBE і демонструвати неймовірний сеульський концерт SUGA в кінотеатрах по всьому світу, — каже Марк Алленбі, генеральний директор компанії Trafalgar Releasing. — Нас завжди вражає ні з чим не порівнювана пристрасть і відданість ARMY (фандому BTS) і та енергія, яку вони демонструють у кінотеатрах на кожному пов’язаному з BTS проекті. Ми залишаємося вірними своїй меті виводити найвизначніші кей-поп заходи на великі екрани і глибоко переконані, що це найкраще місце для об’єднання фанатів на глобальному рівні».

 

Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Інші фільми зараз

комедія, пригоди, роуд-муві, Україна, 2024
комедія, пригоди, фантастика, фентезі, США, 2024
анімація, комедія, сімейний, США, Китай, 2024

Рецензія

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Це допоможе багатьом прийняти правильне рішення. Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять.

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або для написання відгуку
Враження
0/12
Обслуговування
0/12
Відгук:

Завантажити фото:
Фільтри